Pokaż wyniki od 1 do 10 z 196

Wątek: Wałki na Vacie

Widok wątkowy

Uzależniony
    Miasto
    Działyń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cień Zobacz posta
    Szczerze? Bardzo dobrze, że ludzie nie płacą tym złodziejom z US. Skończyłem studia i od roku nie mogę znaleźć pracy. Urząd Pracy załatwia pracę chyba tylko po znajomości albo za łapówki. Mieszkam w mniejszym mieście. Były oferty, które by się idealnie dla mnie nadały, ale dziwnym trafem zawsze kiedy przychodziłem, to "godzinę temu ktoś już wziął". Dziwne też był brak namiarów na pracodawcę.
    Wiek emerytalny podnoszą, podatki wpieprzają wszędzie, gdzie się da, a sami gówno robią. Tylko marnują pieniądze z podatków, darmozjady cholerne.
    100% zgoda. Czyli jest wiecej takich osób. Chociaż obecnie pracuje, to nawet te kilka lat temu miałem problem ze zdobyciem pracy. Babeczka kazała przychodzić, co 2 miesiące by po roku czasu powiedzieć "a pan sam nie może poszukać?" Zareagowalem oburzeniem, to zostałem poproszony o opuszczenie lokalu z ochrona. Bzdura jakaś. Co ciekawe w Polsce bezrobocie "spada", a tak naprawdę, to statystyka niektórych nie obejmuje.

Żyjemy w Państwie, gdzie cierpią podatnicy, broni się złodziei i trzeba kraść by mieć z czego żyć.

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    Ostatnio edytowane przez Darx ; 08-07-2012 o 11:19
    |600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|

Uprawnienia umieszczania postów