Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: Canon 50/1.4 - czy jest ostry?

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michael_key Zobacz posta
    Patrząc na kwadraty to jakoś tragedii nie ma.
    Tylko właśnie pytanie, czy warto kupować to szkło.
    Szkło pstryknięte w sklepie. poprosiłem sprzedawce, żeby przytrzymał mi dzień tą sztukę.
    Ale nie wiem czy warto?

Fotografujący Awatar michael_key
    Miasto
    Stargard

Domyślnie

Bez złośliwości, ale chyba guziec za dużo się naczytałeś różnych opisów w sieci i wpadłeś fobie ostrości :-) Nie uważasz?

Uzależniony Awatar trothlik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez michael_key Zobacz posta
    Bez złośliwości, ale chyba guziec za dużo się naczytałeś różnych opisów w sieci i wpadłeś fobie ostrości :-) Nie uważasz?
    Racyja... albo rób fotki i w miarę zabawy zobaczysz czy ci się podoba czy nie, albo siedź w domu i pstrykaj kartki, cegły, klocki i zwariujesz
    Co do samego zdjęcia to niema szału.
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Miasto
    WARSZAWA

Domyślnie Odp: Canon 50/1.4 - czy jest ostry?

WARTO SIĘ ZASTANOWIĆ NAD SZKŁEM SIGMY 50 1.4 miałem go do testów i jakość powala na kolana ostrością -ponoć samego Karla pobił w testach. Miałem 1.8 1.4 i 1.2 canona i polecam sigmę dla tej ogniskowej. Możesz podejść do salonu sigmy i przetestować adresy sklepów na stronie

Sigma Foto::Sieć Sigma ProCentrum
    :-D1d mkIIn 5d mk II, Slik PRO 500 + 700
    :-D

Domyślnie Odp: Canon 50/1.4 - czy jest ostry?

Cytat Zamieszczone przez hekssa Zobacz posta
    WARTO SIĘ ZASTANOWIĆ NAD SZKŁEM SIGMY 50 1.4 miałem go do testów i jakość powala na kolana ostrością -ponoć samego Karla pobił w testach. Miałem 1.8 1.4 i 1.2 canona i polecam sigmę dla tej ogniskowej. Możesz podejść do salonu sigmy i przetestować adresy sklepów na stronie

Sigma Foto::Sieć Sigma ProCentrum
    Niestety w moim mieście nie ma salonu sigmy - niedźwiedzie po ulicach chodzą...
    Podejdę do MM lub FJ, zobaczę czy będzie.

Uprawnienia umieszczania postów