Czyli pewnie dostali masę podobnych ofert i liczą że ktoś jeszcze zejdzie z ceny hehehehe :P
Czyli pewnie dostali masę podobnych ofert i liczą że ktoś jeszcze zejdzie z ceny hehehehe :P
Jak chcą, żebym zszedł z ceny to najpierw muszą odebrać![]()
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.
To ze pyta, to wlasnie dobrze, gorzej jak ktos kto nie ma pojecia, strzela cene z kosmosu (na minus) i w polowie roboty orientuje sie ze jednak wezmie za robote duzo za malo.
Co do konkretow to tu juz jakies padly, a ja nie mam w zwyczaju robic wyceny roboty przy ktorej nie znam mnostwa waznych danych, ale musisz mi uwierzyc na slowo, ze potrafilbym ja wycenic
chociaz przyznaje, ze mimo jakiegostam doswiadczenia do tej pory mam czasem problemy z wycenami
z doswiadczenia powiem Ci, ze sa firmy w Polsce ktorym zalezy na jakosci
choc wiemy, ze nie sa w wiekszosci
Co do poboznych zyczen i doswiadczen, to mialem juz dwie takie sytuacjie ze po przedstawieniu wyceny zleceniodawca zrezygnowal i ktos mu zrobil taniej.
po paru tygodniach przyszedl zeby w ekspresie zrobic zdejcia jeszcze raz
(oczywiscie zdjecia w ekspresie byly odpowiednio drozsze![]()
Uzyskałem ostateczną informację, że niestety nie dostanę tego zlecenia. Firma zatrudniła kogoś kto za całość zawołał....uwaga...2000zł![]()
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.
właśnie jednego znaleźli akurat wytrzeźwiał i dostał na kolejna flaszkę
a i taka uwaga dla autora postu i innych szukających.
w przypadku takich zleceń przy przedstawianiu oferty dobrze byłoby zamieścić wyliczenia skąd się taka kwota bierze
bo zlecenie na pierwszy rzut oka wygląda na takie właśnie za 2 koła
dopiero po rozpisaniu widać jakie to zlecenie niesie koszty
Ostatnio edytowane przez becekpl ; 17-07-2012 o 10:58
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!