Bez względu na to co zrobi Canonswoją drogą śmiać mi się chce, a może raczej powinienem płakać, że w dzisiejszych czasach mamy takie "jaja" ze strony producentów i to wsumie nie tylko o Canon-a chodzi
![]()
Bez względu na to co zrobi Canonswoją drogą śmiać mi się chce, a może raczej powinienem płakać, że w dzisiejszych czasach mamy takie "jaja" ze strony producentów i to wsumie nie tylko o Canon-a chodzi
![]()
1Ds mkII, 50D + S35/1.4 | C10-22 /3.5-4.5 | C 28-105/3.5-4.5 USM | C24/2.8 | CZJ Pancolar 50/1.8 |Petri 50/2.0 | Metz 58 AF-2
|600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|
Info sprzed 14 godzin zamieszczone na dpreview:
Canon Australia just issued an advisory. Although Canon Australia says they have not imported any affected product, grey imports may suffer from a manufacturing defect where the rubber grips may turn white.
As Australian market distributor, Canon Australia has prevented affected product from entering the Australian market via its authorised channel and service will therefore not be necessary for Australian product.
Purchasers of affected overseas product should first contact their point of purchase to access the service provisions of their relevant distributor."
There is a serial number checker on the above page to see if your camera is affected.
Buyer beware.
Czy właścicieli 650D czeka fotografowanie w rękawiczkach gumowych i malowanie aparatu na czarno ? :-)
Wielkie wpadki zaliczały już takie renomowane firmy, jak TOYOTA, BMW, FORD, więc i CANON nie dziwi, choć i nie zachwyca. :-)
Ostatnio edytowane przez m_o_b_y ; 06-07-2012 o 19:50
m_o_b_y
--------------------------------------------------------
Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
Witold Gombrowicz
Jednym słowem na rynku będą białe modele Canona...
A tak już na poważnie widać, że niemal każdy nowy produkt ma zawsze to coś :/
650D radioaktywna puszka prosto z Japonii
Ciekawe czy napromieniowana matryca daje mniejszy banding![]()