Pokaż wyniki od 1 do 10 z 39

Wątek: Canon 650D - nota serwisowa

Mieszany widok

Uzależniony
    Miasto
    Działyń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez enforces Zobacz posta
    część korpusów ma jeszcze błędny EXIF tzn. na japonie poszły 650d które wyświetlają w EXIFIE ze zdjęcia są robione w T6i czy jakoś tak
    Kurde całą moją wypowiedź szlak trafił. Głupia autokorekta w ipadzie

Miałem na myśli kryzysy wieku dziecięcego, gdyż 650D jest jeszcze nowym aparatem, który ledwie miesiąc czasu leży. W dodatku nie zapowiadanym*, robionym na szybko by rynek przytrzymać, no i co gorsza z wadami, które będą się pojawiać powoli...

Najbardziej przeraża mnie odpowiedź ze strony canon Polska. Na temat wymiany bym wolał zamilknąć, niżeli bezczelnie wspomnieć, że wymiana "nie wchodzi w grę". Toć, to robi się śmieszne. Ten system zaczyna robić się drogi, bez wsparcia, w dodatku często, to co wygląda tak i tak, wcale takie nie jest.

* - był zapowiadany w ostatniej chwili
    |600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|

Cool

Ja słyszałem zapowiedzi już od października 2011. Dlatego wstrzymałem się z zakupem 60D.

Najbardziej przeraża mnie odpowiedź ze strony canon Polska.
    to odpowiedź autoryzowanego serwisu, ale pewnie mają info z pierwszej ręki.

No cóż - może mnie uczuli tak ten grip że koszty leczenia będzie pokrywał Canon Polska. Coś jakoś dziwnie mnie dziś ręce świerzbią.
    Canon 650D | Sigma 50mm 1.4F | C 16-35mm L II | S 17-70mm F2.8-4.5 | Canon 580ex II

Flickr

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów