![]()
Co ty w tej naczepie chcesz nosić?
niezła waliza![]()
Hehe jest tego troche. Bedziesz dokupywal dodatkowe doczepiane z boku pokrowce na szkla ?Zamieszczone przez Nemeo
Plus chyba taki, ze w niewykorzystane "sloty" mozna nagrac betow na tygodniowy wyjzad![]()
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null
Mam w planach zakup jeszcze paru szkieł i lampy, w plecaku chcę także nosić telefony, dokumenty, portfel, panel z CD, ładowarki i różnego rodzaju zasilacze z kablami a także coś zimnego do picia i jak zostanie miejsca, to coś na "rozgrzewkę" :-D , jak widzisz wcale mi tego miejsca tak dużo nie zostanie , jak w ogóle coś zostanie.Co ty w tej naczepie chcesz nosić?
Narazie nie, jak będzie w przyszłości czas pokaże.Hehe jest tego troche. Bedziesz dokupywal dodatkowe doczepiane z boku pokrowce na szkla ?
Dokładnie, zawsze można tam upchać jakiś ciuch.Plus chyba taki, ze w niewykorzystane "sloty" mozna nagrac betow na tygodniowy wyjzad
jest jeden minus takiego plecaka, na bagaz podreczny do samolotu sie nie nadaje ;-) wiec pomysl tez o czyms mniejszym oczywiscie jesli zamierzasz latac... no i na codzien bym chyba z nim nie chodzil tak jak z moim...
Na codzień mam torbę Samsonite TREKKING 180, a Tamrac będzie mi potrzebny raczej na wyjazdy, bo na codzień jest rzeczywiście "trochę" za duży.na codzien bym chyba z nim nie chodzil