Czy w nim oprócz sprzętu zmieści się coś jeszcze? Nie chodzi mi o notebooka, lecz o kurtkę, jedzenie i picie?
tylko Plecaki Kata sa troche drogie ...
http://www.bhphotovideo.com/bnh/cont...goryNavigation
Mimo ze OT, to musze sprostowac.Zamieszczone przez marcingreen
Nie 0,7 a 0,5.
0,7 jest jednak ciut za duze. Znaczy sie oczywiscie, wszystko to z zalozeniem ze bierzemy aparat, lampe i jakies obiektywy :>
Chociaz jak by popracowac....![]()
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null
"Trochę drogie" to chyba zbyt delikatnie powiedziane.tylko Plecaki Kata sa troche drogie ...![]()
http://canon-board.info/showthread.p...highlight=kata
Na dole cennik, który otrzymałem od polskiego dystrybutora...
Fakt drogo to to mają...
Tamrac 5577 czy 5578 też nie są najtańsze ale przynajmniej są ogromne.Fakt drogo to to mają...
czajna - drogo nie drogo ale diabelnie warto!! To jest Izraelska firma jesli dobrze kojarze robia kamizelki i hełmy z kewlaru....ja odkładam kapuche i napewno sie na to przesiade. Lowepro to pikus przy tym.....wykonanie jest poporstu obłedna, ergonomicznie rowniez wypas.Opinie opieram na podstawie R-103 Rusksack ktorego miałem okazje uzywac przez 1 dzionek.
Edit: Plecaki do wziecia od reki w Poznaniu na ulicy Ratajczaka.....ceny mozna negocjowac :wink:
Ostatnio edytowane przez towersivy ; 04-02-2006 o 20:59
Zdecydowałem się jednak na Tamrac 5578 - EXPEDITION 8, który właśnie przyszedł.![]()
![]()
![]()
Wow ! Czyli jednak z grubej ruryZamieszczone przez Nemeo
Opisz wrazenia - ciekawi mnie np. czy aby sam pusty plecak nie jest troszki przyciezkawy.
Domyslam sie ze w srodku miejsca ma na porzadne studio
BTW, ciekawe ile do nigo bym zmiescil alkocholu![]()
- Panie Spock, prędkość hiperfokalna !
- Nie możemy kapitanie, za dużo krążków rozproszenia !
Do galerii nie zapraszam, bo poszła była do /dev/null
No niestety, sam pusty plecak waży: 3293g.Opisz wrazenia - ciekawi mnie np. czy aby sam pusty plecak nie jest troszki przyciezkawy.
W zupełności wystarczy żeby imprezę zakończyć na oddziale intensywnej terapi.ciekawe ile do nigo bym zmiescil alkocholu![]()
Zresztą zobacz sam :