Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Zakup sprzętu w Niemczech (Media Markt) ?

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chuckyy
    http://www.allegro.pl/show_item.php?item=83394917

2750 - z kitem. Śląsk. Co prawda gwarancja rok, ale wg mnie - lepsza roczna polska, niż 2-letnia europejska

No i dziwi mnie, że w Niemczech interesuje Cię sklep online, a w Polsce odbiór osobisty na Śląsku.
    Bo z Niemiec ten aparacik może przyjechać w najbliższą niedzielę prosto do moich drzwi :-)
    Pozdrawiam
    Bourbon

Początki nałogu Awatar chuckyy
    Miasto
    Września

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bourbon
    Bo z Niemiec ten aparacik może przyjechać w najbliższą niedzielę prosto do moich drzwi :-)
    Rozumiem, że masz kogoś zaufanego, kto go przywiezie tak? Ale jak widzisz podałem Ci ofertę na allegro, która jest tańsza :]
    5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L

Coś już napisał Awatar Paweł Ubysz
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chuckyy
    Rozumiem, że masz kogoś zaufanego, kto go przywiezie tak? Ale jak widzisz podałem Ci ofertę na allegro, która jest tańsza :]
    Nie zebym straszył ale do Polski zjechała podobno duza partia refurbów 350d. Był o tym długi watek na p.r.f.c.
    300D + kit + 50/1,8 + sigma 70-300 APO DG Macro

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paweł Ubysz
    Nie zebym straszył ale do Polski zjechała podobno duza partia refurbów 350d. Był o tym długi watek na p.r.f.c.
    Wlasnie, slyszale tez, ze tez jest duzo tego typu. Jak je rozpoznac? Czy sa jakos specjalnie oznaczone? - pytam o body i szkla.

Początki nałogu Awatar Błajo
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pikczer
    Wlasnie, slyszale tez, ze tez jest duzo tego typu. Jak je rozpoznac? Czy sa jakos specjalnie oznaczone? - pytam o body i szkla.
    Pudelka na 100% nie sa oryginalne... tylko takie czarno czerowne jak po "mocnych" papierosach w kompaktach w zestawie nie bylo kart pamieci... no ale w lustrzankach i tak nie ma.
    Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa

Uprawnienia umieszczania postów