Jac jest IPA i IPA Plus - ten moj to wlasnie Plus.. roznica z tego co sie dowiedzialem jest minimalna i oba sie nadaja do optyki
Jac jest IPA i IPA Plus - ten moj to wlasnie Plus.. roznica z tego co sie dowiedzialem jest minimalna i oba sie nadaja do optyki
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
OT.Zamieszczone przez asterix
Asterix a tym Citroenem dużo zrobiłeś zdjęć?
Jakie ma szyby?![]()
Canon 5d II | Canon EF 85mm f/1.2L II USM | Canon TS-E 24mm f/3.5 L II Tilt-Shift | Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM | Follow Focus TrusMT NT4 | Gini's Shoulder Rig DSLR-17 | Zoom h4n + audiotechnika at875r | SmallHD DP6 | Glidecam 2000 PRO | Oswietlenie i duperele, baterie i bateryjki, kabliska i kabelki, plecaki i szkrzyneczki... ahh is statywy Libec'a.
To chyba to... mam racje?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84518819
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=84084855
chyba tak, ale te rozbieżności cenowe: 300ml za 4,99 i 60ml za 5 zł a zdjęcia opakowania takie same......
20D+BGE2, Canon EF 17-40 L USM, Canon EF 24-105 L USM IS, Canon EF 100-400 L USM IS, EX 580
Dokładnie - cos niektorzy sciemniaja ;-)Zamieszczone przez Hipek
A na giłedzie w Stodole mozna to kupic??
Bede pewnie w ta niedziele dlategoz profilaktycznie pytam
5D + L
z ag chemia to tylko to co u mnie na foto.. czyli KONTAKT IPA PLUSZamieszczone przez Routlaw
nie to z linkow aukcji
Zamiast zastanawiać się, co ile ma czystości, proponuje zrobić zwykły test: Wylać na lustro szko trochę tego "wywaru" do czyszczenia szkieł i, obok prysnąć trochę IPA ( o dowolnej klasie czystości) i poczekać aż odparują i porównać ślady pozostawione na szkle.
U mnie zawsze wygrał izopropanol...
Kiedyś miałem EOSa 350d z kitem...
a zostawial ci jakas smuge ? u mnie nie
Tak, zeby nie miec watpliwosci co do czystosci. Sprawdzilem tutaj:
http://www.chemiawarszawa.pl/text.ph...a%20detaliczna
alkohol izopropylowy (izopropanol; 2-propanol) cz.d.a. (czysty do analizy) 1 litr w butelce szklanej - 16 zl.
Jak dla mnie wystarczy
trzeba tylko miec w co przelac, zeby mozna zabrac ze soba
Buteleczka z atomizerem po plynie Hamy, bedzie OK