Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567
Pokaż wyniki od 61 do 63 z 63

Wątek: Canon 35 1.4 czy 24 1.4 ?

Pełne uzależnienie Awatar crazy
    Miasto
    Chełmno

Domyślnie Odp: Canon 35 1.4 czy 24 1.4 ?

Cytat Zamieszczone przez Pikczer Zobacz posta
    Z 35L i 24L oraz MK2 jest bardzo podobnie. Winne po czesci body ale to trudne szkla w tym wzgledzie (wiem, bo przechodzilem przez wszystkie po kilka sztuk :-))
    Mówisz o 5D? Czyli na MK II jest lepiej z tymi szkłami? Po nowym roku kupię nowe body, na razie jeszcze MKII ale coraz bliżej mi do MKIII
    Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.

Pełne uzależnienie Awatar Matsil
    Miasto
    Wołomin

Cytat Zamieszczone przez skorwik Zobacz posta
    Ja ostatnio się załamałem jak porobiłem pare fot na ślubie u znajomych moją 35tką. Z bliska jeszcze ładnie trafia, ale jak celowałem z daleka w młodych, to prawie na każdej focie jest FF. Body to 5dmkI, mieliście już tak? Czy to szkło zawiniło czy raczej słaby focus w body?
    Z 35L jeszcze nie jest źle, spróbuj popstrykac z daleka z 24L, tam dopiero sie zdziwisz . Z drugiej strony jak zawsze masz FF, to moze kalibracja pomoże. W MkII czy MkIII niektórzy radzą sobie przez mikroregulację i to pomaga.

Cytat Zamieszczone przez crazy Zobacz posta
    Mówisz o 5D? Czyli na MK II jest lepiej z tymi szkłami? Po nowym roku kupię nowe body, na razie jeszcze MKII ale coraz bliżej mi do MKIII
    Do tych szkieł to chyba najlepiej MkIII. U mnie jakoś 24L nie lubi się z bocznymi w MkII i nawet z bliska potrafi się mylić, ze środkowym nie ma problemu. W MkIII mam praktycznie wszystkie trafione na bocznych krzyżowych. Z większych odległości nie ma znaczenia czy MkII czy MkIII, rozrzut bardzo podobny, ale to już nie wina body, bo MkIII z innymi szkłami trafia zawsze.
    Ostatnio edytowane przez Matsil ; 17-12-2012 o 22:51
    R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty

Dopiero zaczyna Awatar maciex
    Miasto
    Wójcin-Wieluń

A możecie podpowiecie jak sprawuje się na ASPc przy canonie 50d + 35mm 1.4 C ))))))

Strona 7 z 7 PierwszyPierwszy ... 567

Uprawnienia umieszczania postów