W pierwszym momencie pomyślałam, że chodzi o siatkę kadrowania.. ale czy 60D ma taką możliwość aby była widoczna?
mnie by sie bardzo przydała... z szybkości zapominam o tych mocnych punktach... lub jeszcze nie weszły mi w krew.
W pierwszym momencie pomyślałam, że chodzi o siatkę kadrowania.. ale czy 60D ma taką możliwość aby była widoczna?
mnie by sie bardzo przydała... z szybkości zapominam o tych mocnych punktach... lub jeszcze nie weszły mi w krew.
Goha - nie tak dawno temu też miałem podobne przemyślenia. Szczerze radzę - odpuść sobieSprzedaj 18-200, kup Tamrona 17-50 2,8. Później coś węższego - albo coś z 70-200 albo C 85mm i będziesz zadowolona.
Pozdrawiam
6D, Tami 24-70, Sigma 70-200 OS
Czyli nie myślisz nad zmianą body? w sumie wiem że narazie nie mogę sobie na to pozwolić. Ale myśl o nowych szkłach zaprząta mi głowę dostatecznie.
Szczerze 18-200 to obiektyw z którym kupiłam aparat. odkąd mam 50mm to mało go używam, choć nie ukrywam że robiąc fotki dzieciom na zewnątrz ten zoom jest pomocny.
Czyli Sigma 24-70? to nie dobry wybór?
85mm mnie się marzy również.. jak i wiele innych rzeczy. nie ukrywam że pasja fotografii pochłonęła mnie doszczętnie i mam względem niej wielkie plany.
a czy mając 50mm, 85mm, 24-70, 70-200 to jest już szczyt marzeń?
sprzedając 18-200 a kupując czy ten 17-50 czy 24-70 obawiam się braku tego zoooma...
ale plany moje to wesela, uroczystości kościelne... takie tam partnerowanie komuś![]()
Po przemyśleniach odpuściłem sobie na jakiś czas. Za odłożone zaskórniaki kupiłem Sigmę 30mm 1,4 i jestem zadowolony. Szczyt marzeńim mniejszy budżet tym większe marzenia.
Pozdrawiam
6D, Tami 24-70, Sigma 70-200 OS
No to chyba wymiana na tytułowe 5D jak najbardziej wskazana, jak posiadasz już 50mm f1.4 to tym bardziejZamieszczone przez Goha
Nie wiem dlaczego ale odkąd mam ten aparat bardziej szanuję każde otwarcie migawki
![]()
Czasami jedynym wyjściem jest wyjście na piwo
6D+40D jakieś szkła i jakieś lampy
I to iest ta magia fotografii ...
A 5D ...TAK marzę i muszę w pracy dowiedzieć sie o pozyczkę haha![]()
60d to dobry aparat, ale to nie pelna klatka![]()