Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: Piątkowy koncert a umowa o przeniesienie praw autorskich

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wałbrzych/Wrocław

Domyślnie

Już bym wolał "Zośkę" w stodole fotografować niż robić zdjęcia zespołowi, którego nikt nie zna, w dodatku za darmo i jeszcze nie mieć praw do tych zdjęć.. A o tym, że do Agory to już nie wspomnę, bo to chyba największa obelga Ludzie, szanujcie się! Bo nikt was poważnie nie będzie traktował.
    Moje portfolio i blog: http://www.islight.pl
    Możesz mnie także polubić: https://www.facebook.com/Fotografia.IsLight

Uzależniony
    Miasto
    Działyń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez myslidar Zobacz posta
    Już bym wolał "Zośkę" w stodole fotografować niż robić zdjęcia zespołowi, którego nikt nie zna, w dodatku za darmo i jeszcze nie mieć praw do tych zdjęć.. A o tym, że do Agory to już nie wspomnę, bo to chyba największa obelga Ludzie, szanujcie się! Bo nikt was poważnie nie będzie traktował.
    Przekaż, to tym wszystkim fotografom ślubnym, imprezowym, co to za 8h ciężkiej harówy biorą 300-400 złotych ;
    |600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez myslidar Zobacz posta
    Zespół jest znany na całej Polsce Wystarczy zobaczyć na TOP TRENDY czy inne festiwale muzyczne.

Cytat Zamieszczone przez Krzych Zobacz posta
    Którym fotografem w tym roku będziesz w Agorze robiącym pierwsze zlecenie za darmo?
    Dlaczego mnie o to pytasz? To pytanie do sieci handlowej (kontakt masz na stronie)

Uprawnienia umieszczania postów