Dinderi - dzięki, z kolorami faktycznie muszę dojść do ładu i bardziej przykładać się do wyglądu całokształtu (i pomyśleć że to co tu pokazałem to jakaś 1/6 całości :P ).
Skośne kadry - nie umiem tego wytłumaczyć, mam za mało praktyki i warsztatu/obycia i w pośpiechu często łapałem ze skosami. Wydaje mi się, ale może jestem w błędzie, że często ze skosem łatwiej mi było zamknąć wszystko co widziałem w jakiejś spójnej ramie. Umieszczając zdjęcia tutaj liczyłem się z każdymi uwagami więc i to postaram się poprawić.
Lukasz5DmkI - przepałów na sukni unikałem jak ognia, ale często byłem na granicy więc może faktycznie należy jeszcze na to zwrócić większą uwagę.
komarsnk i BeatX - dzięki za merytoryczne uwagi i za ogólnie pozytywny wydźwięk komentarzy - ile by jeszcze nie było do poprawienia/nauczenia i dopracowania fajnie jest przeczytać słowa aprobaty, choćby niewielkiej.
Sergiusz - dzięki za to że chciałeś tu w ogóle zajrzeć.
Powiem Ci, że w gruncie rzeczy zdeterminowałeś mnie do działania. Może uda mi się kiedyś wykonać fotografię, o której powiesz że jest niezła - w co Ty zapewne wątpisz ;-)Zdjęcia są bardzo słabe. I nie ma znaczenia czy to jest pierwszy czy ostatni raz. Ogólnie jako zdjęcia bez rozpatrywania ich kategorii na repo czy nie repo ślubne czy inne. Popatrz na faworyta nr 16 to przecież jest zdjęcie nie ignoranta fotografa a ignoranta amatora. Stąd moje wyrazy współczucia i to nie tylko dla autora zdjęć ale i dla młodej pary.