Cytat Zamieszczone przez quba Zobacz posta
Konta na Chomiku nie posiadam a nawet jakbym miał to średnio mi sie widzi drukowanie ponad 300stron.
Drukować nie musisz. Skoro twierdzisz, że pierwsze strony o drobiazgach typu wkładanie baterii czy JAKIEJ KLASY KARTĘ PAMIĘCI MASZ KUPIĆ, są ci zbędne to drukuj tylko te potrzebne. Zawsze możesz podglądać instrukcję na komputerze. No i najważniejsze. Zgłoś do sklepu, że wymagasz instrukcji obsługi, gdyż w swoim języku jej nie masz. To jest obowiązek sprzedawcy by dostarczyć ci instrukcję obsługi w PL.

Monitor mam raczej dobrze skalibrowany,ale jeszcze to sprawdze.Wydaje mi się jednak że to lcd aparatu przekłamuje.
Naciskając klawisz stylów (strzałeczka pod set), sprawdź jaki styl masz obecnie ustawiony. Jeżeli jest to auto, to kolory zawsze będą ładniejsze. Po przestawieniu na standard będą normalne jak na kompie. Jak chcesz wyciągać więcej ze zdjęć, to zainteresuj się formatem RAW, gdzie będzie "rządził" nad parametrami koloru, nasycenia itd.

60D,ma zdaje się dodatkowy wyświetlacz i pokrętło no i lepiej się komponuje z większymi szkłami.Ale jakościowo to chyba jednak to samo
Jakościowo, to skok jest od 60/600 i 7D. Wcześniejsze modele wypadają nieco gorzej. Jednak dochodzi jeszcze lepsze działanie AF-u, wygoda czy szybkość.

Kombinuje z tymi filmami i nic-to samo,odtwarza się poklatkowo:-(
Spróbuj zainstalować pakiet kodeków w moim przypadku jak miałem 600D, to pomogło.

Jeśli chodzi o karty, to jakiej klasy jest ta twoja karta? Canon zaleca powyżej klasy 6, ja od kilku lat staram się kupować klasy 10. Jak zależy ci na filmowaniu, to minimum 16gb.