Pokaż wyniki od 1 do 10 z 60

Wątek: 5D Mark II - brak reakcji

Mieszany widok

Miasto
    Szczecin

Domyślnie Odp: 5D Mark II - brak reakcji

Miałem podobny problem. Z tą różnicą, że u mnie nawet górny wyświetlacz nie działał. Okazało się, że padła płyta główna. Przyczyna takiego stanu rzeczy jestnie znana. Aparat nie został zmoczony, ani nie upadł. Wymiana płyty w Szczecinie kosztowała mnie 1200 zł

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: 5D Mark II - brak reakcji

Cytat Zamieszczone przez Harry Zobacz posta
    Miałem podobny problem. Z tą różnicą, że u mnie nawet górny wyświetlacz nie działał. Okazało się, że padła płyta główna. Przyczyna takiego stanu rzeczy jestnie znana. Aparat nie został zmoczony, ani nie upadł. Wymiana płyty w Szczecinie kosztowała mnie 1200 zł
    Wracam właśnie z serwisu i okazało się właśnie że to płyta. Koszt płyty to około 800/900zł + robocizna ( do 300zł )
    Jestem załamany,kupiłem używane body za 4.500zł które po kilku dniach zepsuło się,teraz będę odkładał na serwis prawie 1200zł. Ktoś miał szczęście że body sprzedał,ja wielkiego pecha - miałem wątpliwości żeby kupować używany, chciałem zaoszczędzić na - 50 1.4 a teraz ani 50 ani body Canona, jestem załamany... mogłem kupić nowe! przecież mała różnica! Nigdy więcej używanego sprzętu!

Uprawnienia umieszczania postów