No i jak tu nie kochać tego forum?

@ allxages - co prawda akurat nie Ciebie miałem na myśli mówiąc o ramkach jako ważnych argumentach, ale widzę, że poczułeś się wywołany i bardzo ładnie odpowiedziałeś! Podejrzewasz, co studiowałem na podstawie ramek? Gratuluję, serio. Mówię śmiertelnie poważnie - mam naprawdę duże uznanie dla ludzi, którzy rozpoznają co kto studiował na takich podstawach. Uznanie tym większe, że mnie by to nawet do głowy nei wpadło.

Co do reszty - szczerze mnie fascynują ludzie mierzący artyzm linijką. Odległosc od lewej taka sama jak od prawej? To znaczy centralnei? A to nie, to niedobre. Zaraz zaraz, a tu odległości się różnią! Aaa, to dobre, to dobre...

Mam dla takich ludzie niekłamany podziw. Więcej powiem, nie tylko podziw, szczery zdziw nawet. Zawsze uważałem, że w sztuce dobra linijka to podstawa sukcesu.

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
Jakem wykształcony zootechnik, ta krowa to byk
Rany boskie, może to racja! No plama jest... Ale jakby Ci kolega powiedział na podstawie ramek, ja nie studiowalem zootechniki, więc myślę, że mógbłyś mi ten raz wybaczyć. A to drugie? Może to drugie to przynajmniej krowa? Przy okazji - jak mówimy o zdjęciu 10 - sam chciałbym, żeby te linie biegły inaczej, ale nie mogłem podskoczyć tak wysoko przy tej okazji. Ale przyznaj - sklejka z sensem!

Jeśli allxagesowi podobało się akurat to zdjęcie, to miło mi donieść, że jest jednym z tych, które znalazło uznanie na 1x.com, a nawet było tam w kilku wyborach (popularne, wybrane, czy jakieś tam).

No i proszę - wystarczyło odpowiednio zachęcić, i rozmowa o fotografii jest. Czyli da się. Proszę się tylko zachowywać i nei dawać tu zdjęć (jak allxages) tylko linki (jak Dinderi, dziękuję za to przy okazji). Jeśli się da, proszę o zamianę tego zdjęcia na link, a jeśli juz nei da się edytować, to przynajmniej proszę o nie powtarzanie.