He he, czekałem tylko na wzmiankę o ramkach.
Kwestia sklejek i ramek - wiedziałem z góry, że ktoś się ładnie przyczepi
- jest drugorzędna, choć miło, że zauważacie takie rzeczy. Martwi mnie, że akurat to stanowi argument, ale jak się nie ma co powiedzieć, zawsze to fartownie powiedzieć, że ramki do niczego. Nic nie wnosi, ale jak mądrze brzmi! Cieszy mnie też treść przekazu, że sklejki są 'bez jakiegokolwiek związku' - widzę bowiem, że krytyk się stara.
Nie dziwi mnie, że Sergiusz uważa moje zdjęcia za złe, bo widziałem jakie sam robi i uważam, że mamy zupełnie, ale to zupełnie odmienne gusta i na całe szczęście robię kompletnie inne zdjęcia. Ulżyło mi, że mnie nie pochwalił, bo mógłby, co byłoby mocno niepokojące zważywszy na różnice pomiędzy naszymi zdjęciami. Nie uważam że z jego mógłbym się czegokolwiek nauczyć (zwłaszcza zaś kadrowania), ale miło mi, że tak ładnie zabrał głos.
Chyba jednak zostanę przy swoim sposobie i ramkowania i kadrowania. Dziękuję wszystkim występującym w wątku, witam Kolegę o znajomym skądinąd nicku! Miło Cię widzieć, a zwłaszcza w moim wątku.
Co prawda nei zamierzałem dawać szybko jakichś zdjęć, ale teraz widzę, że muszę koniecznie dać jeszcze parę ramek. Myślę tez nad jakąś sklejką, co prawda nei miałem w planie tutaj, ale widzę, że bezwarunkowo i nieodzownie jeszcze się znajdzie, obiecuję! 
A zatem - skoro poprzednie były wyłącznie spod ziemi, z tymi wyjdę wyżej.
7.
8. w podróży może się zdarzyć niejedna krowa
9. podróże podróżami, ale wnętrza też się zdarzają
10 TA-DAAAM! Miała być sklejka, i jest!
Jak tam sklejka? Znowu bez sensu?
Jak zwykle porady, przestrogi, poszukiwanie sensu, oraz komentarze dotyczące kolorystki ramek mile widziane.
Można też komentować zdjęćia, o co szczerze proszę.