Strona 2 z 9 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 82

Wątek: [bombel] Dział podróze - to podróże

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Uf - miło, że widać. Już myślałem, że moje wątki są neiwidoczne dla ogółu (i chyba rzeczywiście troxhę są, ale co tam)...

CO do łączenia - ja lubię dyptyki i tryptyki... a ta 6 to nie poliptyk, tylko czteropak.

Coś już napisał Awatar Hamtaro
    Miasto
    Szczecin|Poznań

Domyślnie

pierwsze dwa mi nie podchodza, ale 3 i 5 jak najbardziej. i fajna gora 6. w 4 nic szczegolnego nie widze i w 6 ld odblaski nie bardzo.

ogolnie fajne zdjecia, z niecierpliwoscia czekam na rozwoj watku.
    C40d+C17-55/2.8IS+C50/1.8+T80-200/2.8+S8/3.5...

www.vibrakiller.deviantart.com

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    Uf - miło, że widać. Już myślałem, że moje wątki są neiwidoczne dla ogółu (i chyba rzeczywiście troxhę są, ale co tam)...
    Ogół śledzi ślubniaki i modelki

Czekam na więcej. Póki co, jest ciekawie.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Jeszcze a propos czteropaka: góra - ten korytarz - jest tak banalny samodzielnie, że już prawie nie moglem na niego patrzeć. Ale jak patrzę na całość, na pomarańcz góry i na pomarańczowe akcenty na dole, na to, że ten kolor łączy wszystkie części - taka forma prezentacji bardziej mi leży. W dodatku jeśli miałbym wybierać kadr, to najlepszy z calej czwórki wydaje mi się właśnei LD; jest wyważony i ta rampa świateł stanowi miłą przeciwwagę dla pomarańczowego węża.

Dlatego trochę mi żal, że powoli umiera sztuka rozmawiania o fotografii, bo można się było dowiedzieć wielu ciekawych rzeczy ze spostrzeżeń innych. Problem w tym, że coraz trudniej wydusić takie spostrzeżenia.

Co dziwne, obserwuję to wszędzie, nie tylko na polskich forach. Dawniej pokazywałem zdjęcia na sporym forum zagranicznym - komentarze były nie tylko sensowne, ale i merytorycznie interesujące. Teraz mówią tylko: 'cool' i idą dalej.

Ale dzięki Dinderi za oświecenie! Teraz wiem, czego powinno być więcej na moich zdjęciach: gromadnych ślubów modelek. Może w tym tkwi metoda.

Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    Ale dzięki Dinderi za oświecenie! Teraz wiem, czego powinno być więcej na moich zdjęciach: gromadnych ślubów modelek. Może w tym tkwi metoda.
    Nie ma za co. Oparłem się na spostrzeżeniu.
    Jeśli potrzebujesz ochów i achów, dziewczyna w pozie pt.: och, jak mnie głowa boli, a do tego w ach w jakiej sukni ślubnej, zagwarantuje Ci ruch w wątku.

Na razie nie komentuję Twoich zdjęc, bo mnie intrygują. Błedów nie lubię się doszukiwać wiec czekam na więcej, by wyrobić sobie zdanie ogólne.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.

---Moje zdjecia na FB---

Uzależniony Awatar namoamo
    Miasto
    Wawa

Domyślnie

Na 6, zamienilbym LD z PD, ale generalnie zdjecia robią wrażenie. Skojarzenie z 1x.com, już niemogę się doczekać kolejnych zdjęć.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Jak potrzebuję jakiegoś ocha, to wiem, gdzie pokazywać. Prawie pod każdym zmazem są tam 'gratki' i inne wyrazy uznania.

Na poważnie, to chciałbym porozmawiać o samych fotografiach, co się w nich podoba, a co nie. Wiele dała mi wymiana myśli na dwóch zachodnich forach, ale tez z komentarzami zeszły na psy. Sam jestem aktywny na pewnym bardo małym, ale świetnym jakością forum - tyle, że znamy się tam jak łyse konie i w sumie poznając swoje gusta wiemy z gory, co kto myśli (nie do końca, ale trochę tak).

Poważnie myślałem, że pokazując tu obrazki porozmawiam na ich temat, ale słabo u mnie z modelkami (nie mogę sobie przypomnieć, żebym miał choć jedno zdjęcie modelki), a na ślubie nie byłem od swojego własnego ślubu przed wojną, bo nie lubię smutnych uroczystości.

No i tyle. Ale miło Dinderi, że Cię zdjęcia intrygują. To lepiej, niżby miały nie intrygować.

Cytat Zamieszczone przez namoamo Zobacz posta
    Na 6, zamienilbym LD z PD, ale generalnie zdjecia robią wrażenie. Skojarzenie z 1x.com, już niemogę się doczekać kolejnych zdjęć.
    Dziękuję za uwagę. Zajrzyj do Architektury, chyba dziś pora na update tamtego wątku. Ale tu też coś wrzucę neibawem.
    Ostatnio edytowane przez bombel ; 19-06-2012 o 11:55

Miasto
    Raszyn

Domyślnie

T o modelkach i ślubach pisałem trochę z ironią. Niestety, taka tendencja forumowa, że inne zdjęcia "nie fascynują".
    Taka moda, takie czasy - Kultura Pop.

Wrzucaj więcej.

---Moje zdjecia na FB---

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Spoko. Mam tyle lat, że czasem jeszcze pamiętam, jak wyczuć ironię.

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Mnie się podoba kwestia teksturowania. Dyptyki są ogólnie bardzo trudne, ale tutaj patrzę na te zdjęcia raczej jak na grafiki niż fotografie i fajnie to lezy w dyptyku.

Strona 2 z 9 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów