Nawet gdybym chciał dłuższą - nie wystarczyłoby mi już pokoju, heheheZamieszczone przez bonk
Zresztą - wybrałem ten obiektyw, bo daje najlepszą jakość, w końcu to stałka![]()
Nawet gdybym chciał dłuższą - nie wystarczyłoby mi już pokoju, heheheZamieszczone przez bonk
Zresztą - wybrałem ten obiektyw, bo daje najlepszą jakość, w końcu to stałka![]()
5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L
Nie ma nad czym myslecZamieszczone przez chuckyy
3 kliki i po problemie
![]()
Naprawdę jesteś cholernie dobry w te klockiZamieszczone przez [DoMiNiQuE]
![]()
Bardzo dziekuje za komplement, wiele on dla mnie znaczyZamieszczone przez Jurek Plieth
ale zdecydowanie przesadzasz
Na tym forum sa lepsy 'wymiatacze' ...ale najwidoczniej tylko mi sie czasami nudzi
dlatego nie raz cos klikne
![]()
Myśleć nad tym jak zrobić zdjęcie, żeby nie były potrzebne żadne kliki. Nie chodzi mi o to, żeby zdjęcia poprawiać w PS. To nie problemZamieszczone przez [DoMiNiQuE]
Chodzi o to, że kiedyś PSa nie było, a ludzie robili fotki bez odbić.
![]()
5d | Canon 16-35 2.8 L | Canon 24-70 2.8 L | Canon 70-200 4 IS L | Canon 85 1.8 USM | Speedlite 580 ex | Omnibounce STOFEN | LumiQuest Soft Screen | transcend 8 GB | kingstone 1 GB ELITE PRO & 2 GB ULTIMATE | Marumi DHG CPL 67, 77, 82 mm | statyw Velbon Sherpa 750R | Lowepro Staelth Reporter 200 AW | Śjakaś inna Lowepro | Military PRO LIMA :] Sporo planów na przyszłość... m.in. 135 L
kurcze chuckyy, wielka szkoda ze nie wielu juz pozostalo ktorzy mysli o fotografii tak jak tyZamieszczone przez chuckyy
...
My mamy ta przewage, ze mamy PS'aZamieszczone przez chuckyy
a jak je robili/robia to bonk Ci juz podpowiedzialZamieszczone przez chuckyy
Pamietaj, ze zdjecia komercyjne/pakszoty/itp to taki rodzaj fotografii, gdzie PS nie jest zabrobiony a wrecz przeciwnie :smile:
Zamieszczone przez bonk
Nie będę ukrywał - używam PSa bardzo często, zwłaszcza przy takich zdjęciach, które są robione na szybko i nie ma czasu, żeby coś poprawić, albo po prostu - coś zepsułem i nie ma możliwości zrobienia zdjęcia ponownie.
Ale w końcu fotografia to hobby, dlatego jeśli nauczę się robić fotki w dany sposób - nikt mi tego już nie zabierze i później będę to mógł wykorzystać![]()
Super, napisz jak to zrobiłeś, chyba że to tajemnica.Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
![]()
Pozdrawiam
PrzemoC
Zadna tajemnica.Zamieszczone przez Przemoc
Troche kopiowanie, wklejania, praca na warstwach, jakies stemplowanie, patch tool, Neat image, history brush i pewnie cos tam jeszcze. Szczerze mowiac to nie pamietam, bo robilem to wszystko szybko i raczej odruchowo.