Pokaż wyniki od 1 271 do 1 280 z 1494

Wątek: Sprzęt do ślubów cz. III

Widok wątkowy

Bywalec
    Miasto
    Dzianisz

Domyślnie Odp: Sprzęt do ślubów cz. III

Cytat Zamieszczone przez kurczeblade Zobacz posta
    Dobrze że moje dylematy jakie obiektywy dobrać na daną chwile - wyszły z doświadczenia użytkowania, a nie przymusowych pytań na takich forach ... Cieszę się bardzo że nigdy takich udziwnionych pytań nie musiałem zadawać ... Dało mi to wielką satysfakcje w samodzielnym nabywaniu doświadczenia i dopasowywania sprzętu pod moje indywidualne potrzeby, z czasem wyrobił się warsztat na przyzwoity poziom i z czasem zaczęły się pojawiać zlecenia, ale wciąż czerpie z tego przyjemność i nie zastanawiam się ciągle nad wymianą sprzętu.... a robię zdjęcia

Szczerze współczuje ludziom, którzy zadają takie banalne pytania, których ominęła największa (najpotrzebniejsza) NAJPRZYJEMNIEJSZA zajawka w tej dziedzinie NAUKA I DOCIERANIE WŁASNYCH UMIEJĘTNOŚCI ... wpatrywanie się w rosnące doświadczenie - SUKCESY !

a teraz to tylko ... jaki mam kupić sprzęt, jak dużo wydać kasy żeby być dobrym fotografem ŻEBY ZARABIAĆ ... !

Ludzie opanujcie xxxxxx fotografia to nie tylko kupowanie najlepszego sprzętu i xxxxx tandetnych kotletów na ślubach wciskając brzydactwa ludziom wmawiając im że to piękne zdjęcia ... !!!

ach... coraz bardziej odechciewa się wracać na fora, coraz więcej takiego dziwnego zapatrywania się w sprzęt Fotografii już nie ma , przepadła, teraz są nowinki techniczne i bieg za ich posiadaniem. Nie jest już ważny warsztat ... Teraz jest ważne żeby było ISO 90000212121 i 2650- punktów AF )) Dlatego szacun dla ludzi którzy wiedzą o czym piszę ... !

ja rozumiem o czym piszesz ale niestety Ty nie rozumiesz o czym ja piszę.
    po pierwsze, to zobacz jaki jest temat tego wątku i w jakim dziale on się znajduje. tu mała podpowiedź dla Ciebie- Działa dla POCZĄTKUJĄCYCH- temat SPRZĘT DO ŚLUBÓW
    szczególnie to pierwsze jest ważne
    po drugie, czasy się zmieniły więc każdy może bawić się w co chce, nawet w śluby i nawet jeśli mu nie wyjdzie. co by było gdyby ktoś kupił do ślubów np canona 500mm, bo jak mówisz ma dużo kasy? chyba lepiej, że ci początkujący zadają właśnie takie pytania, żeby uniknąć banalnych błędów i nie wydać niepotrzebnie bardzo dużych pieniędzy.
    po trzecie chyba mylnie odczytałeś moje pytanie, bo nie ma w nim dążenia do jak najlepszego sprzętu i szastanie kasą na lewo i prawo.
    te pytania są właśnie po to żeby uniknąć podstawowych błędów i wydania niepotrzebnej kasy. później wraz z nabytym doświadczeniem kupuje się to co będzie najbardziej przydatne ale od czegoś trzeba zacząć.
    idź lepiej robić zdjęcia, a nie siedzisz na forum
    najlepszego w nowym roku
    Ostatnio edytowane przez janmar ; 04-01-2013 o 20:45 Powód: Reg.pkt 1.wulgaryzmy w cytacie.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów