Panowie / Panie jakie jest wasze zdanie i opinia na temat Canon EF 16-35mm f/2.8L , reportaz ślubny + kluby dyskotekowe , podpiety pod cropa 600D ( za 2-3 miesiące pod 5DIII ) .
Panowie / Panie jakie jest wasze zdanie i opinia na temat Canon EF 16-35mm f/2.8L , reportaz ślubny + kluby dyskotekowe , podpiety pod cropa 600D ( za 2-3 miesiące pod 5DIII ) .
Szkielko dobre ale jesli myslisz o klubach to tylko srodkowy punkt AF w 600d.
5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
Google: Precious-moment photography UK
Wpadam tylko powiedzieć że padło na 50mm 1.4 jestem już szczęśliwą posiadaczką po przejściu z Kita to jest wielkimega różnica mega ! :-p teraz uczę się panowania nad nim i muszę przyznać że nie jest tak strasznie ze stałką jak myślałam
dzisiaj również doszła do mnie moja lampa (460EX II ) i nawet ją wzięłam do pracy żeby sobie poćwiczyć :P ale w sumie nie mogę znaleźć żadnej instrukcji czy poradnika ... może ktoś by poratował ? (znalazłam jedynie do ściągnięcia instrukcję a to w pracy niestety odpada)
Canon 70D + Canon 50mm 1.8
Co tam ustawiać TTL/M, moc + - i hss. Tyle![]()
A automatyczne wyłącznie ?![]()
Od dwóch lat latam na śluby z 16-35 z 5d II i jestem bardzo zadowolony. Do reportażu ślubnego jak najbardziej mi pasuje bo 2.8 w zupełności na przygotowania, kościół i szeroki plener wystarcza. Na sale już nie. Do zabawy weselnej mam 35L. Osobiście nie chciałbym mieć tego szkła (16-35) jako jedynego do ciemnych pomieszczeń ale to moje zdanie.
taaa tyle że "TTL/M, moc + - i hss." nawet to mi kompletnie nic nie mówi dla mnie to czarna magia :P
Canon 70D + Canon 50mm 1.8
Wpisz w google foto jasiu czy jakoś takSkarbnica wiedzy
EDIT :
Techniki fotografowania z lampą błyskową
Przypominam że tytuł watku brzmi :: Sprzęt do ślubów cz. III
Na inne tematy sa stosowne wątki jest też Hydepark.Można się rozpisywać do woli. :-)