Cytat Zamieszczone przez Lulu1988 Zobacz posta
Od dłuższego czasu głowię się czy zamienić jedno body na 5DIII, czy zainwestować w 35L / 85L.
Witaj w klubie :P

Cytat Zamieszczone przez Lulu1988 Zobacz posta
Pomóżcie bo inaczej jak liquid wcielę się w rolę kobiety
o cholera... może trzeba powoli się zastanowić nad nazwą dla tego zjawiska?

Mam ten sam dylemat i właściwie już praktycznie zdecydowałem, że 85L to będzie to... Niestety dzisiaj miałem w rękach 5D3...
Znajomy okazał się być trollem gdyż wyłączył podświetlenie punktu w one-shot(ma to znaczenie dla rozwoju sytuacji). Tak więc na początku byłem przekonany, że na szkle jest ustawiony MF... Jedno spojrzenie i hmm nie no jest AF. Znowu parę zdjęć i dalej hmm. Coś jest nie tak. Pytam znajomego czy wyłączył AF w menu. No i nie wytrzymał i zaczął się brechać.
Cóż myślałem, że jest MF bo nie dopuszczałem myśli, że AF jest taki szybki (i to jeszcze na skrajnym bocznym) Po szybkim oglądnięciu na LCD wszystko w punkt na 35L@1.4 (btw: zoom 100% na punkt ostrzenia jednym naciśnięciem przycisku - ten kto to wymyślił powinien dostać nobla :P).
Tak więc wracam do punktu wyjścia i jak dziecko we mgle znowu nie wiem co zrobić. A najgorsze jest to, że mam nieodparte przeczucie iż skończy się to tragedią. Będę musiał kupić 5D3 i 85L... Życie jest okropne...