Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1494

Wątek: Sprzęt do ślubów cz. III

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Dylemat przed kupnem CD60 i Canon EF 24-105mm f/4 L

Cytat Zamieszczone przez MikaMikey Zobacz posta
    Każdy amator chce zostać zawodowcem...więc
    Sesje dla znajomych robiłam i robię, gdyby było inaczej nie rzucałabym się na głęboką wodę.
    Życzę powodzenia. A palnujesz też tzw. prezentacje multimedialne? Często za podobne pieniądze się z tym spotykam w róznych ofertach. Osobiście wydaje mi się, że to ciekawa sprawa, choć nie wiem, co inni nt temat twierdzą.
    Cytat Zamieszczone przez Arni Zobacz posta
    Robiłem raz kuzynce zdjęcia na całym weselu, z kościołem włącznie, zestawem 60D + 24-105/4. Nie muszę chyba dodawać, że robiłem to Jej w prezencie, a jako, że zostałem zaskoczony taką propozycją w dniu ślubu, nie byłem w stanie lepiej się przygotować.
    Hehe, zaskoczenie to podstawa. Dobrze, że się udało.

Domyślnie Odp: Dylemat przed kupnem CD60 i Canon EF 24-105mm f/4 L

Cytat Zamieszczone przez Tommeck Zobacz posta
    Życzę powodzenia. A palnujesz też tzw. prezentacje multimedialne? Często za podobne pieniądze się z tym spotykam w róznych ofertach. Osobiście wydaje mi się, że to ciekawa sprawa, choć nie wiem, co inni nt temat twierdzą.
    W rzeczy samej, w jakiej formie proponujecie prezentacje?, filmy mpeg, hd, czy może tylko do odtworzenia w kompie czyli exe?
    Produkcja z lightrooma wystarczy, czy lepiej uzbroić się w Proshowgold czy może jakieś inne narzędzie polecicie?

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów