Pokaż wyniki od 1 231 do 1 240 z 1494

Wątek: Sprzęt do ślubów cz. III

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie Odp: Sprzęt do ślubów cz. III

Cytat Zamieszczone przez obcy21 Zobacz posta
    Jeżeli uczeń zapłaci nauczycielowi to już w takim wypadku w życiu by nie zobaczył raw-ów od mojej osoby, ba nawet jpg-a prosto z puszki. Dostał kasę za naukę więc czego chce więcej. Często bierze się drugiego na ślub aby mieć kilka/kilkanaście dodatkowych ujęć i wypadało by zwrócić już nawet koszty dojazdu, potencjalnych materiałów oraz zostawić na przysłowiowe piwo - czy uczeń ma być szczęśliwy że robi coś za free, a nawet jeszcze musi do tej nauki dołożyć? Jeśli chce ktoś wziąć "drugiego" z prawdziwego zdarzenia to niech zapłaci sensowne pieniądze.
    Mi w szkole za naukę nie płacili. Książki musiałem sam kupować, co więcej zeszyty też.

A co do szczęśliwości ucznia to myślę, że powinien być szczęśliwy jeśli może spróbować czegoś o czym tylko czytał w książkach.

Co do otrzymywania RAW lub JPG to myślę, że nie ty dyktujesz warunki, to Tobie zależy, żeby postrzelać na ślubie bez stresu.

Wysłane z mojego GT-I9000
    Ostatnio edytowane przez Merauder ; 01-12-2012 o 09:53
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów