Cytat Zamieszczone przez Arni Zobacz posta
Robiłem raz kuzynce zdjęcia na całym weselu, z kościołem włącznie, zestawem 60D + 24-105/4. Nie muszę chyba dodawać, że robiłem to Jej w prezencie, a jako, że zostałem zaskoczony taką propozycją w dniu ślubu, nie byłem w stanie lepiej się przygotować. Nie miałem więc wówczas jeszcze żadnego innego sprzętu i nie miałem też doświadczenia z tym, gdyż było to m/w dwa miesiące po jego zakupie. Plener wyszedł bosko, najwięcej problemów było oczywiście w kościele i na sali, w czasie zabawy. Jednak przy ISO 1600 i załączonej stabilizacji aparat radził sobie zaskakująco dobrze. Z wykonanych ok. 800 ujęć obrobiłem w DPP i wyselekcjonowałem ok. 200 i przesłałem to kuzynce na płytce (2-gi koniec PL). Okazało się, że spodobała Jej się większość moich i tylko kilka "fachowca", który biegał z D300 i pstrykał co chwilę ludziom po oczach, a wziął za to 1200 Pln.
Teraz, po dłuższym użytkowaniu, jestem już przekonany, że jest to bardzo dobry tandem. Warto go oczywiście z czasem rozbudować według potrzeb własnych. Można oczywiście kupić zabawki dużo lepsze, ale koszty są wówczas również dużo większe.
Jesz napisz ze jeszcze nie miales lampy, wtedy przyznam ze naprawde masz talent, albo slub i wesele byly pod golym niebem w pelnym sloncu ?