Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1494

Wątek: Sprzęt do ślubów cz. III

Mieszany widok

Bywalec Awatar aciek_l
    Miasto
    Poznań, Częstochowa

Domyślnie Odp: Sprzęt do ślubów cz. III

Cytat Zamieszczone przez kosdkp Zobacz posta
    Wg mnie warto poczekać na więcej opinii o sigmie 35.
    Sam się zastanawiałem nad ewentualną wymianą, ale przyzwyczaiłem się do mojej eLzbiety.
    Teraz post, jest czas na "czytanie neta", idź pomacaj w sklepie
    35L to w ogóle bajka, ale cena mnie dość mocno odpychała, choć bardzo bym chciał szkło z taką ogniskową. A tu nagle trafiłem na recenzję Sigmy autorstwa Cichego i bardzo się nastawiam na to szkło. Póxniej się jeszcze dowiedziałem o nowym Canon 35 IS USM... Nagle od przybytku głowa zabolała. W necie jeszcze niestety mało informacji o obu. Ciekawe, jak będzie wygląda praca Sigmy po miesiącach i latach eksploatacji? Pomacam na pewno wkrótce.

Pełne uzależnienie Awatar crazy
    Miasto
    Chełmno

Domyślnie Odp: Sprzęt do ślubów cz. III

Cytat Zamieszczone przez aciek_l Zobacz posta
    35L to w ogóle bajka, ale cena mnie dość mocno odpychała, choć bardzo bym chciał szkło z taką ogniskową. A tu nagle trafiłem na recenzję Sigmy autorstwa Cichego i bardzo się nastawiam na to szkło. Póxniej się jeszcze dowiedziałem o nowym Canon 35 IS USM... Nagle od przybytku głowa zabolała. W necie jeszcze niestety mało informacji o obu. Ciekawe, jak będzie wygląda praca Sigmy po miesiącach i latach eksploatacji? Pomacam na pewno wkrótce.
    Uzytkuje 50tke sigmy od prawie 3 lat. Wszystko w najlepszym porzadku wiec o jakosc nowej bym sie tym bardziej nie martwil, tym bardziej ze jest jeszcze lepiej zrobiona.
    Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów