Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1494

Wątek: Sprzęt do ślubów cz. III

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Domyślnie Odp: Sprzęt do ślubów cz. III

Cytat Zamieszczone przez Mad_Mac Zobacz posta
    Mialem i do dzis chwale 28 1.8
    Ponoc sa gorsze sztuki ale moja byly ostra jak 85 1.8
    Musiałeś mieć wybitne 28/1.8 lub mizerne 85..:P A tak serio to 28/1.8 to dobre szkło ja używam od półtora roku i sobie bardzo chwale Na 1.8 miękkie ale używalne Od 2.2 jest już super
    Ps. Mowa o cropie bo FF jeszcze się nie dorobiłem

Mam 28/1.8 jakieś pół roku i również bardzo sobie chwalę !! Rzeczywiście najczęściej przymykam je do 2.2 ale wtedy jest już super. W podobnej cenie nie widzę alternatywy i nie żałuję żadnej złotówki wydanej na to szkło. W tym sezonie zdarzyło mi się z konieczności obskoczyć prawie całe dwa śluby tym obiektywem i było ok, czasami jak już musiałem uzupełniałem go 17-40.
    Dużo naczytałem się na forum narzekań na to szkło jednak zdecydowałem się na jego zakup. Osobiście polecam !!
    P.S. Używam z 5DII

Pełne uzależnienie Awatar Mad_Mac
    Miasto
    UK

Cytat Zamieszczone przez wiktor2323 Zobacz posta
    Musiałeś mieć wybitne 28/1.8 lub mizerne 85..:P A tak serio to 28/1.8 to dobre szkło ja używam od półtora roku i sobie bardzo chwale Na 1.8 miękkie ale używalne Od 2.2 jest już super
    Ps. Mowa o cropie bo FF jeszcze się nie dorobiłem
    Chyba mialem szczescie bo 85 mam bardzo ostre od 1.8 a 28 w centrum naprawde praktycznie nie ustepowalo temu obiektywowi.
    Celnosc i predkosc AF jak za ta kase byla swietna.

5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
    Google: Precious-moment photography UK

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów