Strona 66 z 150 PierwszyPierwszy ... 1656646566676876116 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 651 do 660 z 1494

Wątek: Sprzęt do ślubów cz. III

Pełne uzależnienie Awatar Mad_Mac
    Miasto
    UK

Domyślnie Odp: Sprzęt do ślubów cz. III

Cytat Zamieszczone przez s1nn3r Zobacz posta
    Dokladnie napisze ci jutro bo mam pas w szafie a nie chce budzic dzieciakow.
    Niestety wiekszosc z pokrowcow zostala wycofana. Da sie jeszcze dostac np nr 3 z hong kongu na ebayu.

Cytat Zamieszczone przez BeatX Zobacz posta
    ja uzywam tego: S & F Light Belt 9
    Dokladnie tego pasa uzywam choco ostatnio zastanawiame sie czy nie warto bylo by zmienic na ten szerszy. Generalnie light belt jest bardzo wygodny i dyskretny no i bez problemu trzyma mi 3 ciezkie szkla.

5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
    Google: Precious-moment photography UK

Coś już napisał Awatar kawalek
    Miasto
    Warszawa

Może to głupie pytanie trochę ale czy Lowepro robi sakwę taką na jakieś drobiazgi co się ma przy sobie zawsze (tel., portfel, kluczyki do auta itp) ?
    5D x2 | 28+50+85

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Cytat Zamieszczone przez kawalek Zobacz posta
    Może to głupie pytanie trochę ale czy Lowepro robi sakwę taką na jakieś drobiazgi co się ma przy sobie zawsze (tel., portfel, kluczyki do auta itp) ?
    wcale nie takie głupie:-P
    jest cos takiego Lowepro S&F Utility Bag 100 AW
    a ja używam Lowepro S&F Filter Pouch 100 z wyciągnieta wkładka na filtry i jest super
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Początki nałogu

Mój patent:jeśli do paska, ale od spodni Lowepro Ridge 60 Futerał średni - Torby i futerały - Lowepro Ridge 60 Futerał średni cena od 39.00zł. - Lowepro Ridge 60, brak mocowania S&F, jest szufladka. Wielki plus to cena i pojemność.

Miasto
    UK

Cytat Zamieszczone przez kawalek Zobacz posta
    Ja do pasa dopiety mam tez portfelik z lowepro na 8 kart cf. Swietne rozwiazanie.

5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200

No to moje 24-70 pójdzie szybciej na sprzedaż niż się spodziewałem ... Jest jeszcze na gwarancji ( do 12.2012 ) i mało używany bo obrazek z zooma mi się nie podoba.

Witam! Zaintrygowało mnie zdanie z Twojego postu " .. bo obrazek z zooma mi się nie podoba ..." Ponieważ całkiem niedawno
    nabyłem 24-70 ,jestem ciekawy co jest nie tak z tym obrazkiem ? Kolorki? Ostrość? Plastyka? - cokolwiek miałaby ona znaczyć

Kupiłem to szkiełko po długim namyśle i chyba w ostatniej chwili kiedy jeszcze było łatwo dostępne ... a tu zonk ! Wpędzasz
    mnie w kompleksy .... i rozterki po wydanych pięciu tysiącach. Rozumiem, że Aventador też się nie wszystkim podoba,
    ale w tym przepadku chyba nie o to chodzi ?

- - - Updated - - -

Cytat Zamieszczone przez liquidsound Zobacz posta
    To jest najlepszy okres na sprzedaż 24-70L, tylko kurde jakoś nie mogę utrafić żadnej sztuki!

Kto nie szuka ... ten nie znajdzie ! 24 lipca zakończyła się aukcja /nr 2504870468/
    24-70L - cena wywoławcza 3500zł. Brak ofert kupna.

Cytat Zamieszczone przez Lucky Luck Zobacz posta
    Witam! Zaintrygowało mnie zdanie z Twojego postu " .. bo obrazek z zooma mi się nie podoba ..." Ponieważ całkiem niedawno
    nabyłem 24-70 ,jestem ciekawy co jest nie tak z tym obrazkiem ? Kolorki? Ostrość? Plastyka? - cokolwiek miałaby ona znaczyć

Kupiłem to szkiełko po długim namyśle i chyba w ostatniej chwili kiedy jeszcze było łatwo dostępne ... a tu zonk ! Wpędzasz
    mnie w kompleksy .... i rozterki po wydanych pięciu tysiącach. Rozumiem, że Aventador też się nie wszystkim podoba,
    ale w tym przepadku chyba nie o to chodzi ?
    Każdy z nas tu obecnych jest bardziej onanistą sprzętowym niż artystą. Artyści na tym forum nie siedzą tylko tworzą. Zoom ma to do siebie że jest wspaniałym narzędziem do pracy ale nie ma tej magii, tego efektu wow, tej lekkości, plastyki, bokehu który niesie za sobą opowieść. Strzeliłem dziś kilka portretów tanią 50 1.4 na @2.0 i jest zachwyt i motywacja do dalszych zdjęć. Natomiast zoomem robiłem bo musiałem a nie chciałem. Ale ja jestem z tych co się jarają małą GO.....

Każdy z nas tu obecnych jest bardziej onanistą sprzętowym niż artystą. Artyści na tym forum nie siedzą tylko tworzą. Zoom ma to do siebie że jest wspaniałym narzędziem do pracy ale nie ma tej magii, tego efektu wow, tej lekkości, plastyki, bokehu który niesie za sobą opowieść. Strzeliłem dziś kilka portretów tanią 50 1.4 na @2.0 i jest zachwyt i motywacja do dalszych zdjęć. Natomiast zoomem robiłem bo musiałem a nie chciałem. Ale ja jestem z tych co się jarają małą GO.....

Rozumiem ... tyle, że nie bardzo Pisząc o "magii, lekkości, plastyce , bokehu który niesie
    ze sobą opowieść / dobre !/ stawiasz jednak artyzm ponad onanizm Zgodnie z deklaracją
    powinieneś pisać o rozdzielczości, ostrości, winiecie ....

Jutro wyciagam swoją 50/1,4 żeby poczuć to co Ty

Miasto
    UK

Rozumiem ... tyle, że nie bardzo Pisząc o "magii, lekkości, plastyce , bokehu który niesie
    ze sobą opowieść / dobre !/ stawiasz jednak artyzm ponad onanizm Zgodnie z deklaracją

Ja pozbylem sie 24-70 wlasnie dlatego ze zdjecia z tego obiektywu sa poprostu malo efektowne.
    Tym razem nie mowie tu tylko o sobie ale np posiadajac wczesniej same stalki jak kupilem 24-70 i pokazalem zonie pierwsze zdjecia to powiedziala "wydales tyle pieniedzy a zdjecia z tego obiektywu sa poprostu brzydkie". To mowila osoba ktora o fotografii ma tyle pojecia co ja o szydelkowaniu.

Po dzisiejszej wycieczce z zona w gory juz wiem ze zamieniajac 24-70 na 24L naprawde zyskalem super szklo.
    24mm na przeslonach 1.4 do 2 to miazga. Szklo jest mega mega ostre nawet na 1.4
    I zeby nie bylo na f7 i f14 tez strzelalem
    Ostatnio edytowane przez Mad_Mac ; 04-08-2012 o 00:35

Sorki zapominałem o PUENCIE . Skoro jesteśmy bardziej rzemieślnikami niż artystami bo nam bozia nie dała talentu to chcemy choć trochę wspomagać własne portfolio właśnie tą magią, nieosiągalną z zooma .

Strona 66 z 150 PierwszyPierwszy ... 1656646566676876116 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów