Cytat Zamieszczone przez strideer Zobacz posta
Tak z ciekawości pytanie do użytkowników pasa i sakw na zdjęciach ślubnych - jak siadacie, żeby sobie odpocząć, zjeść obiad lub w każdej innej wymagającej tego sytuacji, podczas zlecenia będąc obłożonym futerałami ze sprzętem? Zawsze mnie to nurtowało - bo z mojego doświadczenia usiąść tak się nie da, a jak trzeba zdejmować, to równie dobrze można nosić torbę. No i człowiek wtedy jakoś tak bardziej kulturalnie, a mniej militarnie wygląda na uroczystości..

Siadać się da ale jest mało komfortowo Trzeba uważać żeby się nic nie wyślizgnęło.
Noszenie torby nie jest tak wygodne jak sakwy (w moim przypadku lenscase-y od Lowepro i pas - tylko nie ten najgrubszy).
Obciążenie na pasie nie męczy tak kręgosłupa a poza tym w torbie jest dużo ciężkich szpargałów, nie koniecznie muszących być pod ręką (akumulatory, backupowe body, backupowa lampa) - wiruj z tym wszystkim na parkiecie między weselnikami
Lenscase-y są nieocenione w reporterce a poza tym moim zdaniem wyglądają schludnie na pasie i pasują mi do czarnego krawata