Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1494

Wątek: Sprzęt do ślubów cz. III

Mieszany widok

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Ja twierdze, ze aby cos robic profesjonalnie trzeba miec o tym chociaz odrobine pojecia i co nieco poswiecic. A gdy tu czytam ze ktos sie zastanawia "50 czy 85" lub o zgrozo "35 czy 85" no to ... luuuudzie. Najpierw ogarnijcie teorie i to ze niektore rzeczy nie sa dla siebie substytutami, a potem bierzcie sie za praktyke

PS. Nawiazujac jeszcze do tematyki samochodowej - ciekawe czy jak bys chcial otworzyc salon samochodowy to czy zaczynal bys od rozstawianego namiotu ze stanowiskiem na jeden samochod Sa kredyty, sa dotacje ... jest masa mozliwosci pozyskania funduszy na inwestycje. Tak, inwestycje - zakup sprzetu to inwestycja.
    Ostatnio edytowane przez Czacha ; 15-07-2012 o 12:19

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    Ja twierdze, ze aby cos robic profesjonalnie trzeba miec o tym chociaz odrobine pojecia i co nieco poswiecic. A gdy tu czytam ze ktos sie zastanawia "50 czy 85" lub o zgrozo "35 czy 85" no to ... luuuudzie. Najpierw ogarnijcie teorie i to ze niektore rzeczy nie sa dla siebie substytutami, a potem bierzcie sie za praktyke
    Niestety, ten, jak i wątek pod tym samym tytułem mkI, są dowodem, ze fotografią ślubną w ogromnym procencie parają się ludzie, nie mający elementarnej wiedzy o tym, co robią.
    Smutek i nostalgia.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Uzależniony Awatar Lulu1988
    Miasto
    Sandomierz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    JA gdy tu czytam ze ktos sie zastanawia "50 czy 85" lub o zgrozo "35 czy 85" no to ... luuuudzie.
    Dla niektórych wybór pomiędzy np. 35L a 85L to wybór między jednym widzimisię a drugim widzimisię
    Kiedy człowiek ma w zasadzie wszystko czego potrzebuje do pracy to staje się jak małe dziecko, które stoi przed budką z lodami i zastanawia się: bananowe? nie...truskawkowe...a może jagodowe
    Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lulu1988 Zobacz posta
    Dla niektórych wybór pomiędzy np. 35L a 85L to wybór między jednym widzimisię a drugim widzimisię
    Kiedy człowiek ma w zasadzie wszystko czego potrzebuje do pracy to staje się jak małe dziecko, które stoi przed budką z lodami i zastanawia się: bananowe? nie...truskawkowe...a może jagodowe
    Zastanawiac to sie mozna Tamron 24-70 a Canon 24-70, a nie 24-70 vs 70-200 ..

PS. Ja zawsze biore kilka gałek

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów