Strona 111 z 150 PierwszyPierwszy ... 1161101109110111112113121 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 101 do 1 110 z 1494

Wątek: Sprzęt do ślubów cz. III

Pełne uzależnienie Awatar Mad_Mac
    Miasto
    UK

Domyślnie Odp: Sprzęt do ślubów cz. III

Coprawda sam nie mialem okazji ale widzialem jeden z forumowych kotleciarzy ktory robil slub moim znajomym(mnie zreszta tez) mial nie lada wyzwanie bo ich sala byla pelna luster. Lustra byly na scianach, filary byly z luster, byly wszedzie! Ale sie trzeba bylo nagimnastykowac zeby wlasnego odbicia na fotkach wszedzie nie bylo.

5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
    Google: Precious-moment photography UK

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez Mad_Mac Zobacz posta
    Coprawda sam nie mialem okazji ale widzialem jeden z forumowych kotleciarzy ktory robil slub moim znajomym(mnie zreszta tez) mial nie lada wyzwanie bo ich sala byla pelna luster. Lustra byly na scianach, filary byly z luster, byly wszedzie! Ale sie trzeba bylo nagimnastykowac zeby wlasnego odbicia na fotkach wszedzie nie bylo.
    He he, niezła szkoła życia.

Początki nałogu Awatar adino
    Miasto
    Chełmża/Toruń

Cytat Zamieszczone przez kosdkp Zobacz posta
    A na serio, to poprzednia (góralska chata?), nie była taka zła. Dorzuć kilka luster wielkości dziecka, sufit na różnych wysokościach, i szmaty imitujące "coś", kolory rgb, pomysłowość Polaków nie ma granic.
    ja nigdzie nie napisałem że była zła to było w kontekście białych ścian ale wracając do "stodoły" to sala klimatyczna ale źle zagospodarowana brakowało właśnie jakiś luster, oświetlenia nie mówiąc o zapleczu kuchennym i sanitarnym :P fajne klimatyczne zdjecia wychodzą ale jak ktoś nie ma jasnych szkieł to trzeba podpiąć lampe i się męczyć :P

Lustra byly na scianach, filary byly z luster, byly wszedzie!
    wow nie no to już wtedy człowiek bardziej skupia się na byciu niewidocznym niż nad konkretnymi ujęciami z tymi filarami to przesada :P
    Ostatnio edytowane przez adino ; 21-09-2012 o 08:33

Coś już napisał
    Miasto
    Szczecin

a 500/550D jak dałby sobie radę z ostrzeniem w porównianiu do 30D ? pomińmy na razie szybkość obsługi która jest bezkonkurencyjna w XXD w stosunku do XXXD ? Cel: tak jak wątek wskazuje.

Początki nałogu

Nie wiem czy ktoś tu (udzielających się w wątku) testował 500/550d w ww celach.
    Nigdy nie miałem okazji nawet potrzymać tych puszek, ale strzelam tak: skoro na objechanym po wszelkich forach i testach Af w 5d/5d2 daję rade, wiadomo bocznym ufam na 50%. Dodatkowo ponoć 1100d ma lepszy (łoptyczne.pl), tym bardziej xxxD da rade. Idz jako 2-3 foto, sprawdz.

Siemano. Nie krzyczeć jak coś będzie źle, jestem tu pierwszy raz więc wyrozumiałości.

Jestem posiadaczem 5d mark II + 24-70 2.8L

Potrzebuję lampy, pomożecie dobrać jakieś błyskotki? Nie zarabiam, poszukuję czegoś dobrego i taniego na początek.

Bywalec Awatar Bazyss
    Miasto
    Knzas/ŁDZ

Domyślnie Re: Sprzęt do ślubów cz. III

Jezeli sie orietujesz w temacie to albo system 430 EXII lub 580EXII, zamienniki YN 460II lub nowe YN 565EXII (chyba taka nazwa tego modelu).
    Osobiscie polecam C580EXII super sprzet, wart kazdej zł.

Prosił bym o jakiś link do takich osprzętów bo na lampach nie znam się totalnie a oznaczenia wiele mi nie podpowiadają.

Co sądzicie o takim scaleniu w jedność, da się początkowo pracować zarówno w kościele, na sali przyjęć i w plenerze na tym sprzęcie ?

Pełne uzależnienie Awatar Mad_Mac
    Miasto
    UK

Cytat Zamieszczone przez adrj Zobacz posta
    Prosił bym o jakiś link do takich osprzętów bo na lampach nie znam się totalnie a oznaczenia wiele mi nie podpowiadają.

Co sądzicie o takim scaleniu w jedność, da się początkowo pracować zarówno w kościele, na sali przyjęć i w plenerze na tym sprzęcie ?
    No masakra. Posiadacz 5d MKII i najbardziej uniwesalnego i jasnego zooma canona zastanawia sie czy da sie tym robic zdjecia?!
    Rozumiem ze kolega dostal dotacje i kupil sprzet a teraz drapie sie w glowe i zastanawia sie co dalej.
    Tym da sie zrobic wszystko.
    Kolega ci napisal modele lamp. Google ci wylaczyli czy o co chodzi bo naprawde nie rozumiem?

5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
    Google: Precious-moment photography UK

Uzależniony

No masakra. Posiadacz 5d MKII i najbardziej uniwesalnego i jasnego zooma canona zastanawia sie czy da sie tym robic zdjecia?!
    Rozumiem ze kolega dostal dotacje i kupil sprzet a teraz drapie sie w glowe i zastanawia sie co dalej.
    Tym da sie zrobic wszystko. [...]
    Tego obiektywu w sprzedaży już nie ma. Kolega zapewne kupił z drugiej ręki. Adrj - ile Cię kosztował ten zestaw, jeśli wolno spytać?

Strona 111 z 150 PierwszyPierwszy ... 1161101109110111112113121 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów