Ciekawie doradzacie.. ja bym zaczął od kupna lampyakurat starczy budżetu.
Ciekawie doradzacie.. ja bym zaczął od kupna lampyakurat starczy budżetu.
Odpowiadamy na zadane pytanie nie ma tu żadnej magii ;-)
Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)
Co jej da lampa jak tło będzie jak smoła.
I co Ona niby zrobi z Tamronem(czy 50/1.8 lol) w ciemnym kościele, nie mówiąc już o sali?
Femme Fatale - Byłaś kiedyś na weselu? Nigdy nie brałaś ze sobą lustrzanki?
Zagłuszając przy tym księdza :-D
namoamo - robiłam koleżance zdjęcia z tym swoim kitemw kościele a później na weselu (wtedy miałam jeszcze 1000D ) porażka ciemno jak cholera... ona zadowolona bo fotografia jej obca ważne było tylko to że miny mieli odpowiednie i za darmo :P zdaje sobie sprawę jakie to jest ciężkie zadanie zrobić dobre zdjęcia ślubne i wiem że póki co będą one takie se o ale od czegoś trzeba przecież zacząć ...
manfred1 - postaram się a póki będę po prostu pstrykać nie wezmę za to pieniędzy na pewno
A więc jest sens licytować ... ? >AUKCJA<
Ostatnio edytowane przez Femme Fatal ; 31-08-2012 o 13:48
Canon 70D + Canon 50mm 1.8
Dlatego szczerze polecam lampę, usprawni AF, nie mówiąc o obrazku.. i w następnym kroku obiektyw.
Lampe mam ... jakąś za 200zł sobie kupiłam żeby w ogóle nauczyć się nią obsługiwać ale albo lampa gówniana albo jeszcze nie nauczyłam się jej odpowiednio wykorzystywać
Kawalek - robiła to po pierwszea jak Twoim zdaniem mam się nauczyć robić takie zdjęcia ? przy pierwszej próbie zażyczyć sobie za to pieniądze ? chyba uprzedzenie ludzi że się uczę i poprosić o możliwość 'trenowania" za darmo na ich ślubie jest bardziej na miejscu ...
Ostatnio edytowane przez Femme Fatal ; 31-08-2012 o 13:53
Canon 70D + Canon 50mm 1.8