tak, kolejny "szczęściarz" który dostał dofinansowanie.
Czyżby fotografowanie ślubów był aż tak łatwym i dochodowym interesem?
Obyś się nie zdziwił
tak, kolejny "szczęściarz" który dostał dofinansowanie.
Czyżby fotografowanie ślubów był aż tak łatwym i dochodowym interesem?
Obyś się nie zdziwił
2x5Dmk2/fish15/ 17-40L/ 24LII /85 /135L/ 430 EX II/ 2x600EX
Regulamin pkt8.
a to dofinansowanie to daja za lapowki, czy po znajomosci ?![]()
święte słowa koledzy.
Janmar - jestem ciekaw czy wziąłbyś takiego żółtodzioba na własne wesele i ślub![]()
Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.
Ale z czym wy macie problemy? Przecież żółtodziób ze sprzętem z dofinansowania niewiele się różni od np. żółtodzioba ze sprzętem sponsorowanym przez bogatego tatusia.
Albo mu wyjdzie, albo nie. W tym drugim przypadku będziecie mieli szansę wyrwać taniej sprzęt z drugiej ręki na Allegro.
Same plusy!
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Wystarczy bojkotować takie pytania, zmobilizuje to do czytania forum ;-)
Ja bym gościa olał sikiem parabolicznym nie za to, że pyta o takie trywialne rzeczy, tylko za zdanie:
Ja odczytuję to mniej więcej tak: mojego czasu szkoda, ale wasz czas poświęcony na odpowiedzi jest dla mnie guzik wart.Wiem że zostane poproszony o przeczytanie całego wątku dot.sprzętu do slubu ale ..... brakuje tego najważniejszego "czasu".
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
wiem jakie są początki i domyślam się jaka może być przyszłość po zakupie sprzętu bez wiedzy jaką NALEŻY posiadać dlatego czystym sercem i dla własnego dobra pójdź do ludzi którzy się tym zajmują i popytaj czy nie potrzebują pomocnika, zaczep się a poznasz te branże i dowiesz się co gdzie i jak trzeba aby to miało jakiś sens i żeby młodym nie zniszczyć tego ważnego dnia. Wydaje mi się ze ta rada przyda się bardziej niż odpowiedzenie jakie obiektywy masz podpiąć w domu a jakie w kościele. Wiem brzmi nieciekawie i wymaga czasu ale każdy zaczyna w podobny sposób.
powinno dać do myślenia bo to 100% prawdy
Ostatnio edytowane przez adino ; 30-08-2012 o 20:27
![]()
FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
APSC + 18-55is | 70-300vc
kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8
Trzeba było mu jeszcze podać jakie iso i inne ustawienia używać w danym momencie![]()
5D x2 | 28+50+85