Strona 123 z 150 PierwszyPierwszy ... 2373113121122123124125133 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 221 do 1 230 z 1494

Wątek: Sprzęt do ślubów cz. III

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Domyślnie Odp: Sprzęt do ślubów cz. III

Kasa za oddawanie RAWow?! A może zejdziecie Panowie na ziemię i spójrzcie na to z drugiej strony. Powinniście się cieszyć, że ktoś za friko daje Wam szanse zdobycia najważniejszego w tym fachu foto ślubnego doświadczenia. Nawet na żadnych warsztatach za kilka tysięcy nie będziecie mieli tak realnych warunków. Tutaj macie w pełni realną symulację sytuacji z zerową odpowiedzialnością żółtodzioba.

Trochę pokory do własnych umiejętności.

Wysłane z mojego GT-I9000
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Nie widze nic niepokornego w tym, ze ktos domaga sie zaplaty za swoja prace. Asystent to nie student-stażysta, za prace nalezy zaplacic, nawet jesli tylko nosil by torbę

Pełne uzależnienie Awatar crazy
    Miasto
    Chełmno

Cytat Zamieszczone przez Czacha Zobacz posta
    Nie widze nic niepokornego w tym, ze ktos domaga sie zaplaty za swoja prace. Asystent to nie student-stażysta, za prace nalezy zaplacic, nawet jesli tylko nosil by torbę
    Święte słowa, mentalność polaków czas najwyższy zmienić.
    Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.

Pełne uzależnienie

skoro obydwie strony sie tak umowily, to znaczy ze im sie oplaca, nie rozumie co tu zmieniac

Pełne uzależnienie Awatar crazy
    Miasto
    Chełmno

Cytat Zamieszczone przez Usjwo Zobacz posta
    skoro obydwie strony sie tak umowily, to znaczy ze im sie oplaca, nie rozumie co tu zmieniac
    No teraz już nic

Jak to się mówi musztarda po obiedzie
    Ostatnio edytowane przez crazy ; 24-11-2012 o 15:48
    Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.

Pełne uzależnienie Awatar Merauder
    Miasto
    Myslovitz

Cytat Zamieszczone przez crazy Zobacz posta
    Święte słowa, mentalność polaków czas najwyższy zmienić.
    No właśnie, czas mentalność zmienić, za doświadczenie, którego nigdzie indziej i to w tak bezstresowy sposób nie zdobędzie trzeba zapłacić.

Na warsztatach ślubnych, na których karzą sobie słono płacić m.in. za symulacje warunków zbliżonych do prawdziwego ślubu takiego doświadczenia nie zdobędzie nawet w połowie, a tutaj nauczyciel ma płacić uczniowi?! Absurd.

Ja się odnoszę do ogółu, bo w tej konkretnej sytuacji tak się dogadali.

Wysłane z mojego GT-I9000
    Ostatnio edytowane przez Merauder ; 24-11-2012 o 20:18
    7D | 450D | C10-22 3.5-4.5 | S8 3.5 Fish | C28 1.8 | C50 1.4 | C85 1.8 | 430EX II | Phottix|

Dopiero zaczyna Awatar MroQoo
    Miasto
    Londyn

Kucharze z gwiazdkami Michelina uczą sporo ludzi w swoich kuchniach płacąc im za to. Żaden z nich nie boi się o konkurencję. Mało tego, swoich protegowanych odwiedzają w ich restauracjach. Każdy szef wie, że nikt nie będzie pracował u niego do końca życia. Prędzej czy później każdy idzie na swoje. Czy Marco Pierre White bał się młodego Ramsaya, którego przecież uczył, że go wygryzie z interesu? Pewnie, że nie. Sam dostawałem na kuchni kasę chociaż nie za dużo umiałem...Stare dzieje.

Ps. Tak....jako drugi będę strzelał za free i jestem wdzięczny za doświadczenie. Robię to co lubię czyli foty ślubne Dzięki za wszelkie porady!

Początki nałogu
    Miasto
    Legionowo

Cytat Zamieszczone przez Merauder Zobacz posta
    nauczyciel ma płacić uczniowi?! Absurd.
    Jeżeli uczeń zapłaci nauczycielowi to już w takim wypadku w życiu by nie zobaczył raw-ów od mojej osoby, ba nawet jpg-a prosto z puszki. Dostał kasę za naukę więc czego chce więcej. Często bierze się drugiego na ślub aby mieć kilka/kilkanaście dodatkowych ujęć i wypadało by zwrócić już nawet koszty dojazdu, potencjalnych materiałów oraz zostawić na przysłowiowe piwo - czy uczeń ma być szczęśliwy że robi coś za free, a nawet jeszcze musi do tej nauki dołożyć? Jeśli chce ktoś wziąć "drugiego" z prawdziwego zdarzenia to niech zapłaci sensowne pieniądze.
    Regulamin pkt 8.

Uzależniony
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy.

Już widzę jak Ty płacisz swojemu uczniowi co to wąż w kieszeni się odzywa?
    Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Wiesz jeśli to istotnie asystent. Bo jeśli uczeń to powinien płacić za lekcje .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Strona 123 z 150 PierwszyPierwszy ... 2373113121122123124125133 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów