będę jechał samochodem z Gdyni, chętnie kogoś zabiorę
będę jechał samochodem z Gdyni, chętnie kogoś zabiorę
Fajnie ze jest kilku chętnych do zabranie nie zmotoryzowanych. Osoby bez samochodu mogą przybyć spokojnie, na pewno miejsce się znajdzie. Zbiórka 6 lutego (poniedzialek) dla osób z Gdyni o 22:30 pod klifem przy wejście od McDonald, zbiórka dla osób z Gdańska o 23:00 pod Teatrem Wybrzeże.
Ostatnio edytowane przez czeczot ; 02-02-2006 o 18:59
Tak, jest! Brak odbioruZamieszczone przez czeczot
![]()
Sprzęt: Canon + wymienne obiektywy + zewnętrzna lampa błyskowa
Pierwszy post i od razu sie mądrzyZamieszczone przez Rolek
Zacząłbys od fotograficznych aspektów swojej wiedzy
Ale masz racje - jest Główne Miasto, ale i tez Stare Miasto (trójkąt Hucisko, Plac Solidarności, ul. Karpia, Rycerska), Dolne Miasto (Podwale Przedmiejskie, Toruńska, Wróbla, Łąkowa) i wiele innych dzielnic w obrębie "Gdańska Właściwego"Wiec koledzy w skrócie określili Starówka i gra
Ale pozdrawiam za czujność!![]()
Jakoś trzeba zacząć, a że zdażyła się okazja...Zamieszczone przez iczek
![]()
Co do innych aspektów wiedzy - na razię się uczę i czytam. Kiedyś wyjdę z ukrycia![]()
aparat fotograficzny
Wszyscy załapali, ale Tomsong sprasza ludzi, po co zaraz walić młotkiem w łeb.Zamieszczone przez czeczot
Chodzi o spotkanie i trochę przyjemności z fot, mnie tam wisi kto czym robi, efekt jest ważny.
Ja tam biorę swoją zorkę i też przyjdę (powinienem być w tym czasie w Gdańsku)
Musze odpowiedzieć za niego bo nie ma dostępu do netu. A to wynikło właściwe z mojej z Tomsong rozmowy. On się nabijał z tego że ogłoszenie o podobnej treści wisiało na forum nikona i tam się nikt nim nie zainteresował, nikt nie wyraził chęci uczestnictwa. Stąd żarcik że się boją nie wiadomo czego. On się nie nabijał z użytkowników czy aparatów firmy Nikon. Zresztą po co miałby to robić kiedy sam poza forum zapraszał użytkowników aparatów tej marki do uczestniczenia w plenerze.Zamieszczone przez b'Art
Ja bym prosił o więcej luzu!!!!
A znajdzie sie miejsce w samochodzie ze starówki na most dla koleżanki?
jak pisałem bedę miał 3 miejsca wolne w samochodzie więc nie powinnaś sie martwić. Radzę ubrac się ciepło (akumulatorki też opatulić) tu prognoza:http://www.icm.edu.pl/
Zwracam uwage na odczuwalną temperaturkę.
Ale pewnie atmosfera bedzie ciepluchna!
Do zobaczenia
troche nas bedziei bardzo dobrze...nie zapomnojcie zabrac ID canon board
pozdrawiam i do zobaczenia