Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 56

Wątek: nocne focenie w 3miescie - plenerek

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar czeczot
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez b'Art
    Wszyscy załapali, ale Tomsong sprasza ludzi, po co zaraz walić młotkiem w łeb.
    Chodzi o spotkanie i trochę przyjemności z fot, mnie tam wisi kto czym robi, efekt jest ważny.
    Musze odpowiedzieć za niego bo nie ma dostępu do netu. A to wynikło właściwe z mojej z Tomsong rozmowy. On się nabijał z tego że ogłoszenie o podobnej treści wisiało na forum nikona i tam się nikt nim nie zainteresował, nikt nie wyraził chęci uczestnictwa. Stąd żarcik że się boją nie wiadomo czego. On się nie nabijał z użytkowników czy aparatów firmy Nikon. Zresztą po co miałby to robić kiedy sam poza forum zapraszał użytkowników aparatów tej marki do uczestniczenia w plenerze.

Ja bym prosił o więcej luzu!!!!

Domyślnie

A napewno nie można wcześniej? Tak o 20? Po sezonie nie ma już tak dużo ludzi na starówce.

Bywalec Awatar kwiatas
    Miasto
    Gdansk

Domyślnie

moim zdaniem zdecydowanie za pozno moza spokojnie focic o 20 o tej pporze dnia i roku pusto tam

Początki nałogu Awatar czeczot
    Miasto
    3miasto

Domyślnie

O 20 to na 100% będą ludzie na starówce. Przypominam że tam są też puby i restauracje z których mogą się wynurzać. Poza tym jest plan obfotografowania nie tylko starówki ale również mostu przed Gdańskiem więc musimy poczekać aż nie będzie tam ruchu, może nowego portu albo cokolwiek innego co wymyślimy. Godzina 23 jest tak najbardziej ok., możemy spróbować zacząć o 22?

Jeżeli ktoś jedzie z Gdyni to zbiórka jest pod klifem 30 minut wcześniej. Z resztą możemy się spotkać pod teatrem wybrzeże. Prośba do osób z Gdyni. Jeżeli ktoś jedzie samochodem żeby zabrał tych nie zmotoryzowanych. Ja mogę zabrać 3 osoby dodatkowe, 2 chętnych mam już na 100%, 3 chyba też. Więc jest potrzebne jeszcze jedno auto, chyba że więcej osób z Gdyni się zgłosi.

Osoby z gdańska proszę również przybyć samochodami żebyśmy mogli udać się właśnie np. do nowego portu czy przed Gdańsk. Kto z gdańska przybędzie samochodem?

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

a kto tu prowokuje???....czy juz nie mozna pisac lekkim jezykiem?
    troszeczke dystansu ...

dla mnie nie ma znaczenia czy ktos nikonowiec, czy rosjanin.

pozdrawiam

Bywalec Awatar kwiatas
    Miasto
    Gdansk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomsong

dla mnie nie ma znaczenia czy ktos nikonowiec, czy rosjanin.
    byle by wodke pili i o zdjeciach gadali

Początki nałogu Awatar SimOn!
    Miasto
    3Miasto

Domyślnie

Ja raczej bede samochodem ale dopiero na 23 moge sie wyrobic ??: Moglbym 3 lub 4 osoby zabrac i dostawic gdzies po drodze do domu.
    podpis...

Bywalec
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

spoko, jak cos to mozecie call na moj nr 887 318 271...

w niedziele od 16 do 20 bedzie nieczynna

Domyślnie

Swiatla na moscie wantowym - te niebieskie wzdloz jezdni zapalaja sie najwczensiej o 21.30 o ile nie 22.00. Ostatnio czekalem pol godziny. jest takie fajne miejsce na drugim moscie (kolejowym) tylko trzeba umirec tam wjechac samochodem. I uwazac bo jezdza pociagi, wprawdzie nie w nocy, ale nigdy nie wiadomo. W kazdym raszie z tego mostu kolejowego jest swietny widok na wantowy. Na most kolejowy mozna praktycznie wjechac samochodem , zaraz pod wiaduktem w prawo pod gore polna droga (jadac od Gdanska nad Wisla)

Domyślnie

Co do Starowki to wezcie pod uwage przystan zeglarska i widopk na Zurawia, ale musicie skiknąc przez płot jelsi chcecie miec dobre ujecia, bo teren Muzeum jest na noc zamykany
    Polecam jednak bo perspektywa jest zdecydowanie lepsza niz ten plaski widok z przystani jachtowej.
    No i warto polazic riunach Wyspy Spichrzów i dojsc nad wode tuż na przeciw Zurawia, wowczas robiac praktycznie z powierzchni wody zyskuje sie dramatyczna perspektywe.

Dodatkowo polecam nowopostawiony pomnik Heweliusza na przeciw Ratusza Staromiejskiego (nie myslic z Ratuszem Głównomiejskim na Dlugiej). Oswietlenie tak Ratusza, jak i samego pomnika jest naprawde wspaniale. No i za plecami macie kosciól Katarzynki - tez niezle podswietlony.
    To tyle, Powodzenia!

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów