Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 35 z 35

Wątek: Dalej Canon czy może......

Domyślnie

Radzę zostać w obecnym systemie, ewentualnie Nikon.
    Nie wierzę w firmy, które produkują telewizory, kuchenki mikrofalowe, telefony itd.
    Zastanawiałem się nad alfą Sony, bo mam starą Minoltę Dynax.
    Obawiam się, że za 10÷15 lat na placu boju może zostać tylko Nikon i Canon.
    Co z tego, że Sony fajnie jest reklamowane, nikt tego nie kupuje.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Wiesz to jest żaden argument. Wiele firm produkuje cały asortyment sprzętu - musiałbyś przestać kupować większość rzeczy jak zostać tylko przy producentach specjalistycznych, a oni i tak często robią składaki.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Początki nałogu Awatar Pirx

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cobalt Zobacz posta
    Nie wierzę w firmy, które produkują telewizory, kuchenki mikrofalowe, telefony itd.
    A kserokopiarki mogą być ?

PS. Jeśli nie wierzysz w firmy produkujące telewizory, kuchenki i telefony, to skąd według ciebie biorą się na świecie telewizory, kuchenki i telefony ?

A tak poważnie, śmieszy mnie takie gadanie. Większość aparatów Nikona ma matryce Sony, a wyświetlacze moich Canonów też są... Sony
    Pozdrawiam,
    Pirx

Uzależniony Awatar jac+

Domyślnie

Sprawą następną jest to, że aż strach pomyśleć ile wewnątrz canonów i nikonów jest komponentów produkowanych przez "firmy, które produkują telewizory, kuchenki mikrofalowe, telefony". .
    Oj, Pirx mnie ubiegł .
    Co do SONY... Nie jest ani tak dobre, jak twierdzą jego użytkownicy, ani tak złe, jak twierdzą "wyznawcy" innych systemów.
    Ostatnio edytowane przez jac+ ; 10-06-2012 o 23:10
    Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser

Uzależniony
    Miasto
    Działyń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cobalt Zobacz posta
    Zastanawiałem się nad alfą Sony, bo mam starą Minoltę Dynax.
    Obawiam się, że za 10÷15 lat na placu boju może zostać tylko Nikon i Canon.
    Co z tego, że Sony fajnie jest reklamowane, nikt tego nie kupuje.
    [/quote]

Niezbyt zrozumiałe jest Twoje podejście. Według niego, to z ekranu w swoim canonie nie korzystasz? Nawet go nie uruchamiasz, bo elektronika jest samsunga+philipsa? Kurde, współczuję. Życzę udanych fot bez uruchomienia aparatu

Pomijam już fakt, że na początku sony zrobił kilka dobrych modeli luster (a850 i a900), które były naprawdę świetne. Co wpłynęło na ich nie korzyść, to działanie marketingowych samobójców. Chociaż A nam się sprzedaje, to my chcemy by AB się sprzedawało. Stąd wziął się pomysł na pół przepuszczalne lustra. Za te kilka lat, to zostaną nam profesjonalne nexy, a nie lustrzanki. Nawet w obecnej chwili i nikon i canon będą pchać się na rynek evilów.

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    A nie "nie jestem"?
    A to nie jest czasem obrażanie innych, Panie moderatorze?
    |600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów