Bylo widac roznice... ;-)Zamieszczone przez Vitez
Pozdrawiam
KLOSZ
Bylo widac roznice... ;-)Zamieszczone przez Vitez
Pozdrawiam
KLOSZ
Ostatnio edytowane przez KLOSZ ; 15-06-2006 o 13:18
Aparat jakiś mam... cyfrowy nawet też... i taki na klisze też mam... i jakieś szybki, słoiki, torebki i kolorowe szkiełka do tego, i stojak.... taki na trzech nogach... i namiot z białego jak śnieg płótna, i lampy z Castoramy i....tylko zdjęć robic nie umiem, ale się uczę....
Musze usprawiedliwic twojego 75-300 IS - praktycznie wszystkie ktore z niego pokazales sa paskudnie poruszone. Ze 100-400 tez przegialem z czasem , ale przewage nowszego IS widac.
Btw... ale mam brudna matryce.
Tak, szczegolnie jest malowniczy klaczek po prawej stronie ;-)Zamieszczone przez Vitez
A tak kolejne BTW fajna mine ma ta pani w bordowym Yarisie ;-)
Pzdr
KLOSZ
Aparat jakiś mam... cyfrowy nawet też... i taki na klisze też mam... i jakieś szybki, słoiki, torebki i kolorowe szkiełka do tego, i stojak.... taki na trzech nogach... i namiot z białego jak śnieg płótna, i lampy z Castoramy i....tylko zdjęć robic nie umiem, ale się uczę....
Toni no co z tą jakością, opłacało się wymieniać Canona 28-105 na TamronkaZamieszczone przez toni
Sorry to Klosz miał taki dylemat, ale jestem ciekaw twoich opinni z pierwszych zdjątek Tamronem.
Ostatnio edytowane przez Jachoo ; 13-02-2006 o 15:07
powiem tak zakładając .....Szczyrk wiatr śnieg to na pierwsze porównania tak...własnie wracam do Wawa....i oblukam wszystko na 22" ....
na plus AF w tamronie (szybki) myslałem ze bedzie gorzej....
ale 2,8 tytan ostrości to nie jest...
pozdrawiam
Pozostale byly jeszcze gorsze...Zamieszczone przez Vitez
![]()
Pzdr
KLOSZ
Setuni zabrakloZamieszczone przez KLOSZ
![]()
![]()
Zamieszczone przez Vitez
![]()
Masz na mysli setunie "stabilizatora obrazu 40%" ? ;-)
Pzdr
KLOSZ
Włąśnie dotarły do mnie dwa tamrony od CICHEGO :-) Ostrzejsze na pełnej dziurze od mojej 50/1,8 przymkniętej do 2,8 .