na Agito.pl jest taka cena.![]()
na Agito.pl jest taka cena.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Msj9oPwnsqs
http://www.youtube.com/watch?v=G_sOBGbvm3I
Ciekawi mnie jedna nawet dość ważna rzecz a mianowicie jakość plastiku z którego wykonano 650D - ta z 600D mogła by być troszkę lepsza nie wiem jakie są wasze odczucia w tym zakresie. Pod tym względem Sony i Nikon wypadają lepiej. Tak czy inaczej jeszcze nikt nie miał pewnie 650D w ręku więc?
Ostatnio edytowane przez REX ; 08-06-2012 o 22:35
Co do 600D to macałem kilka razy - nie wiem co mam wyczuć? Plastikowy jest - ale co rozpadają się? 350D mam od wielu lat - plastik przypomina ten ze starych nocnikówale zdjęcia robi więc......
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Plastyk jak plastik, pewnie niezmienny od lat niczym dzieła Lenina. Trzeszczał, sapał ciężko stękał lecz był twardy i nie pękał![]()
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Porównajcie 400D, 450D z 600D a zobaczycie o czym mówię albo choćby plastik Nikona d5100. Zresztą chyba ktoś wspominał o tym na forum?
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Kupiłem niedawno koledze N5200 i jak się go ściśnie to zapewniam że trzeszczy - nie chciałem ściskać mocnej, bo bym musiał kupić drugiegoale czy to coś znaczy? Nie wiem może odgłos skrzypienia ma jakieś znaczenie - należałoby to przeanalizować?
Tak więc trzeba by ustalić czy 600D nie skrzypi gorzej.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Może ten trzeszczący plastik odstrasza ptaki?![]()
Bardzo ciekawy ten nowy 650D. Widac seria xxxD upgrade'owala sie do xxD i to cieszy, bo moze zmiany beda dalej podobne - 70D -> af i 8fps z 7D , 7D2 -> mozliwosci AF z 5D3 i 10fps ;]
Ciekawe czy shutter lag zostal z serii xxxD czy go zmniejszyli, ale obstawiam to zostalo bez zmian.
Dotykowy ekran - w koncu! Cieszy to bardzo. Jak ktos uwaza to za wade, moze zwyczajnie go nigdy nie dotykac palcami.
Ostatnio edytowane przez siudym ; 09-06-2012 o 00:07