Pokaż wyniki od 1 do 10 z 472

Wątek: EOS 650D - lustrzanka z nowym AF

Widok wątkowy

Coś już napisał Awatar Fotomaniac
    Miasto
    Lublin, Kazimierz Dolny

Domyślnie

Uff, sorki że tak długo czekaliście, ale obowiązki po powrocie z krótkiego odpoczynku były ważniejsze

650-tka mile mnie zaskoczyła, nigdy wcześniej nie miałem korpusu z serii xxxD, mam doświadczenie z 7D i 60D. Porównując AF 650ki z 60D nie widzę specjalnie różnicy.
    Nietrafionych klatek porównywalna ilość (znikoma). Ekranik dotykowy jest fantastyczny, szybko przechodzimy ze sterowania "guzikologicznego" na "dotykowy", jest po prostu szybciej.
    Szumofobów pocieszę, tu jest naprawdę fantastycznie, ISO 3200 całkiem użyteczne i nawet sporo detali. Focących zdjęcia wycieczkowe, landszaftowe i tych którzy mają awersję do obrabiania zdjęć pocieszę, że mogą zapomnieć w większości przypadków o RAW, jakość JPGów prosto z puchy, jest naprawdę bardzo dobra. Oczywiście trzeba sobie "pomajstrować" z ustawieniami, potestować.
    Dlaczego zainteresowałem się 650ką?. Często podróżuję, waga i wielkość korpusu to istotna dla mnie sprawa, biorąc pod uwagę, że zabieram jeszcze system OLY czyli PEN E-P3.
    Na temat filmowania się nie wypowiem, bo nie korzystam z tej funkcji.
    Ostatnio edytowane przez Fotomaniac ; 03-07-2012 o 15:19 Powód: literki
    fotografia & jazz

Uprawnienia umieszczania postów