Strona 4 z 47 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 472

Wątek: EOS 650D - lustrzanka z nowym AF

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    znaczy sie, ze 600D potanieje a moze i troche 60D. a ten ostatni bym sobie, jak juz zejdzie do ceny w granicach 350 EUR, z checia lykne jako cropa do makro czy rodzinnych kotletow
    Hmmmm.. wszystko zależy jaka będzie cena tego wynalazku (650). Obawiam się że nie będzie taka mała na początku. A że ma bajerów to i ciśnienie pewnie będzie spore co pociągnie za sobą wyższe ceny. Dlatego niestety boje się że póki co cena 600D będzie się trzymać. Piszę niestety, bo sam tak kombinowałem. Chyba tym dotykowym ekranem pogrzebali moje plany.

Cytat Zamieszczone przez enforces Zobacz posta

Canon 600d kosztuje teraz 2370zł
    A gdzie?
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Domyślnie

na Agito.pl jest taka cena.
    Canon 650D | Sigma 50mm 1.4F | C 16-35mm L II | S 17-70mm F2.8-4.5 | Canon 580ex II

Flickr

Domyślnie

Witam,

Dziękuję za zainteresowanie naszą ofertą.

Canon EOS 650D body jest już dostępny w Canon Polska.

Najbliższa dostawa do naszego magazynu planowana jest na 22.06.12 r.
    Niedługo w sklepach.
    Canon 650D | Sigma 50mm 1.4F | C 16-35mm L II | S 17-70mm F2.8-4.5 | Canon 580ex II

Flickr

Bywalec

Domyślnie

http://www.youtube.com/watch?v=Msj9oPwnsqs

http://www.youtube.com/watch?v=G_sOBGbvm3I

Ciekawi mnie jedna nawet dość ważna rzecz a mianowicie jakość plastiku z którego wykonano 650D - ta z 600D mogła by być troszkę lepsza nie wiem jakie są wasze odczucia w tym zakresie. Pod tym względem Sony i Nikon wypadają lepiej. Tak czy inaczej jeszcze nikt nie miał pewnie 650D w ręku więc?
    Ostatnio edytowane przez REX ; 08-06-2012 o 22:35

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Co do 600D to macałem kilka razy - nie wiem co mam wyczuć? Plastikowy jest - ale co rozpadają się? 350D mam od wielu lat - plastik przypomina ten ze starych nocników ale zdjęcia robi więc......
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

Plastyk jak plastik, pewnie niezmienny od lat niczym dzieła Lenina. Trzeszczał, sapał ciężko stękał lecz był twardy i nie pękał
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Bywalec

Domyślnie

Porównajcie 400D, 450D z 600D a zobaczycie o czym mówię albo choćby plastik Nikona d5100. Zresztą chyba ktoś wspominał o tym na forum?

Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowalija Zobacz posta
    ... Zresztą chyba ktoś wspominał o tym na forum?
    Pewnie ktoś przewrażliwiony EOS 600D jest w sprzedaży od ponad roku i jakby były jakieś reklamacje z powodu pękających korpusów to bym wiedział, ale jak chcesz mogę dopytać w innych sklepach. Plastik bardziej matowy nie różni się od plastiku bardziej gładkiego...chyba?
    Jestę fotografę

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowalija Zobacz posta
    Porównajcie 400D, 450D z 600D a zobaczycie o czym mówię albo choćby plastik Nikona d5100. Zresztą chyba ktoś wspominał o tym na forum?
    Kupiłem niedawno koledze N5200 i jak się go ściśnie to zapewniam że trzeszczy - nie chciałem ściskać mocnej, bo bym musiał kupić drugiego ale czy to coś znaczy? Nie wiem może odgłos skrzypienia ma jakieś znaczenie - należałoby to przeanalizować?
    Tak więc trzeba by ustalić czy 600D nie skrzypi gorzej .
    Kapitan Wagner

Miasto
    53 N, 18 E

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    ...Nie wiem może odgłos skrzypienia ma jakieś znaczenie...
    Ten typ tak ma Tylko modele radzieckie wykonane ze stali szlachetnej nie były podatne na zgniatanie
    Jestę fotografę

Strona 4 z 47 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów