odszumianie było off
nie miałem żadnych podstaw do stwierdzenia, że to lewe SD
odszumianie było off
nie miałem żadnych podstaw do stwierdzenia, że to lewe SD
znaczy się że dobrze podrobiona;-), też się zastanawiam jaką kartę kupić aby nie było żadnych zwiech przy wideo full hd
Video kręciło bez najmniejszych zastrzeżeń. 1080p
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
W kwestii RAW vs JPEG to mniej więcej tak jak płyta CD vs.muzyka MP3 albo DTS vs DTS HDMA czyli 99% nie słyszy różnicy tak jak 99% nie zobaczy różnicy między obrobionym RAW-em a JPEG-iem prosto z puszki.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
szybkie pytanie do znawców: 650-tka dotarła i co zauważyłem po bliższych testach to hot pixela prawie na środku matrycy, oczywiście widać go na wysokich iso i nie we wszystkich kadrach więc pytanie, czy seria xxxd jest bardziej narażona na trefne pixele i nie warto szukać i testować w 100% sprawnego egzemplarza czy raczej odsyłac do wymiany (czego szczerze nie chce mi się robić) ???
o żesz w morde, chyba pomogło:grin: