Wie ktoś gdzie sprzedają wersje z firmware'm w wersji 1.2? Na allegro zarówno używki jak i wersje nowe są jeszcze ze starych partii a nie mam dostępu do aparatu, ktory umożliwia aktualizacje. Wysyłać też nie bardzo mam ochotę.
Wie ktoś gdzie sprzedają wersje z firmware'm w wersji 1.2? Na allegro zarówno używki jak i wersje nowe są jeszcze ze starych partii a nie mam dostępu do aparatu, ktory umożliwia aktualizacje. Wysyłać też nie bardzo mam ochotę.
A wlasnieA coz on daje, bo nie jestem wtajemnicziony?
I jakie aparaty sa potrzebne do aktualizacji? Jestem z Warszawy i jak moge to pomoge.
A kolega ghiio co ma na sprzedaż?
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 20-04-2013 o 13:32
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
Nabyłem obiektyw. Bardzo ostry od f 2,8. Jestem mile zaskoczony jakością wykonania. Tubusik, który się wysuwa jest stabilny. Cały obiektyw jest dosyć solidny. Spodziewałem się że za taką cenę będzie gorszy.
Pozdrawiam
Ja go mam od kilku miesięcy - kupiłem z czystej ciekawości. Na tyle mi się spodobał, że sprzedałem 50/1.4 Światło nie było mi aż tak potrzebne, a sprawny i celny AF bardzo. Naleśnik mi to dał. Celuje super z każdej odległości. Silniczek pracuje rewelacyjnie. Ogniskowa też mi bardzo przypasowała - znacznie bardziej niż 50.
Ja bym wolał taki naleśnik z ogniskową 50mm, uwielbiam 50mm. Wolał bym też podpinać do APS-C, gdzie miałbym odpowiednik 64mm.
Pozdrawiam
zamówiłem sobie, do mojego 6D będzie jak znalazł na wyjazdy, zwiedzam a sprzęcik waży 0,9 kg, przy 1,4L35mm waży o 420 gram więcej, przy łażeniu całodniowym po mieście to robi dużą różnicę.
Dokładnie, ja np. na wakacje zabieram EF 28/2.8 i EF 40/2.8 zamiast 24L i 50/1.4. To 0,7kg różnicy, o ile w plecaku nie robi to dużej różnicy to przy pasku w saszetce czy torbie żeby mieć po ręką szkła do zmiany już tak - zwłaszcza ich wielkość.
Canon patentuje nowe naleśniki 2.8 - o ogniskowych 28, 35, 40, 45 pod FF.