Coś mi się wydaje, że nowy bezlusterkowiec Canona będzie w pełni kompatybilny z naleśnikiem i nowym kitem ze względu na nowy silnik STM i jego możliwość AF'u kontrastowego.
Coś mi się wydaje, że nowy bezlusterkowiec Canona będzie w pełni kompatybilny z naleśnikiem i nowym kitem ze względu na nowy silnik STM i jego możliwość AF'u kontrastowego.
Nie zapominaj proszę o drugim szkle, na które ktoś tu już się zdecydowała mianowicie 24/2.8IS, poza tym jest jeszcze ztcp nowe 28/2.8, tak? To daje już 3 nowe konstrukcje w magicznym przedziale 24-40mm.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
I dlatego tego zachwytu nad nowymi bączkami właśnie nie rozumiem.
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 08-06-2012 o 18:10 Powód: Automerged Doublepost
the silence is deafening
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner