Z dwojga złego biorę Bosha![]()
- sam sobie nie wierzę, ale pamiętam jak jest ze skutecznością AF w tej Sigmie.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Wyraźnie słychać silnik AF w tym 35/2, mi się to kojarzy z serią DFR Bosha, o to mi chodzi z tym Boshem.
Ostatnio edytowane przez gietrzy ; 08-06-2012 o 10:43 Powód: Automerged Doublepost
the silence is deafening
Silnik to słychać w EF 28/2.8Lubiłem to szkiełko, pomimo, że trochę tracił kontrast przy silnym światełku. Raczej Bosch.
Ostatnio edytowane przez Kwapiszon ; 08-06-2012 o 10:48
5D 50/1.8 STM + 100/2.8 L IS USM
Ciekawe ze EF, myślałem że EF-S.
Zastanawiam się jaka tego przyczyna, czy Canon chce wypuścić coś zgrabnego z bagnetem EF i matryca 35mm?
No cóż ponieważ mój 50/1.8 dogorywa, a światło mi takie niepotrzebne to czuję że niedługo będzie mój. Poczekam tylko jak ceny znormalnieją
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Coś mi się wydaje, że nowy bezlusterkowiec Canona będzie w pełni kompatybilny z naleśnikiem i nowym kitem ze względu na nowy silnik STM i jego możliwość AF'u kontrastowego.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner