Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Plecak z JPA

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar subbar
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Dla mnie coś się mieści nie jak się da włożyć ale da się to bezpiecznie zapakować - niestety górna klapa zabezpieczona jest pianką cienką której grubość nie jest wystarczająca żeby w razie czego ochronić aparat.

Jak widać na załączonych zdjęciach już poziom lampy błyskowej wystaje ponad obrys plecaka.

Dyskusje o tym co się tam da wsadzić jest równie owocna jak dyskusja o tym ile osób wejdzie do malucha ... Zresztą akurat pojemna to ona jest tyle że w wersji dla laptopa - płytka i nie ustawna a prowadnice wewnętrzne giętkie i źle się trzymają.

Ostatnio edytowane przez subbar ; 08-06-2012 o 23:37

Domyślnie

też myślałem nad tym plecakiem, a stanęło na torbie Crumpler. No i nie żałuję
    Canon 650D | Sigma 50mm 1.4F | C 16-35mm L II | S 17-70mm F2.8-4.5 | Canon 580ex II

Flickr

Początki nałogu
    Miasto
    Rumia

Domyślnie Odp: Plecak z JPA

Pozwólcie, że odświeżę temat. Jako, że wakacje się już rozpoczęły, a ja coraz bardziej mam dość mojej torby (nie polecam jeździć z torbą na rowerze ), chcę kupić plecak foto. Już od dłuższego czasu przyglądałem się plecakowi JPA (Pecak FOTO+LAPTOP Do każdego rodzaju aparatu JPA (3351574866) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.). Widzę, że opinie są różne, większość jednak niepochlebnych. Chciałem się zapytać, czy warto zainwestować w ten plecak, czy lepiej kupić coś innego? Nie chciałbym wydać więcej niż 200zł, dlatego pytam.
    Konserwy: Canon 450D + Canon 70D i kilka słoiczków: Canon 28-70 + Canon 50 1.8 + Tokina 12-24 + Sigma 18-50 2.8
    www.wszedzieinigdzie.pl - blog podróżniczy, zapraszam

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów