Cóż nie pozostaje nic innego jak kibicować sąsiadom.
Cóż nie pozostaje nic innego jak kibicować sąsiadom.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Dla mieszkańców Kołobrzegu sąsiadami potencjalnymi są DuńczycyNasi sąsiedzi Duńczycy doprowadzili do remisu z drugimi naszymi :rolleyes:
Bardzo ciekawy mecz.
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Mikołaj kibicował naszym. Ale nowi nasi przyznawali się kiedyś do Mikołaja.
Ostatnio edytowane przez grzegorzki ; 17-06-2012 o 23:02 Powód: Automerged Doublepost
6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.
Tak w Nasizm :rolleyes: Dzięki temu nasi zostaną Mistrzami Europy niezależnie kto to będzieA patrząc na Mikołaja trudno nie oprzeć się wrażeniu, że jednak Kopernik była kobietą.
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Matejko bo to chyba z jego obrazów znamy wizerunek astronoma miał słaby wzrok i myślisz, że coś nie dopatrzył?
Ja mam jeszcze jedno pytanie. Czy mistrz świata jest mistrzem europy?
Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 17-06-2012 o 23:58
No chyba nie - jakby np. był z Azji?
Inna rzecz, że mistrzowie NBA tytułują się mistrzami świata...
EOS - conditio sine Kwanon...
Ale Europa jest jednym z kontynentów? Jeśli Europa jest częścią świata to mistrz świata powinien być chyba też mistrzem Europy? I jeszcze jedno Rosja gra w rozgrywkach o mistrzostwo Europy to i może grać o mistrzostwo Azji?