No to Pirlo otworzył wynik - teraz bramy będą się sypać jedna za drugą ( tak bynajmniej sobie wymarzyłem ).
No to Pirlo otworzył wynik - teraz bramy będą się sypać jedna za drugą ( tak bynajmniej sobie wymarzyłem ).
Świetna braka swoją drogą!
5D MK III | 35 1.4 L II | 85 1.2 L II | 16-35 4.0 L IS | 40 2.8 STM
blog.marcinszymkowski.pl | instagram
No cóż 1:1 - robi się megaciekawie w tej grupie.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
W końcu del Bosque postawił na Torresa od początku meczu ( jak widać nie bez odwdzięczenia się ze strony piłkarza ).
Ale manto.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Brawo dla Irlandii, że się nie poddawali i grali do końca, ale, pozwolę sobie zacytować naszego komentatora, "Hiszpania ma za dużo doskonale wyszkolonych piłkarzy"![]()
Jakaś puszka, trzy słoiki i lampka
Wiesz gdyby nie te cztery bramki to grali całkiem nieźle.
Kapitan Wagner
Dzisiaj nudy.
Co typujecie na jutro? Bo ja szczerze mówiąc nie mam koncepcji - najbliżej mi do remisu.
Kapitan Wagner
Ja jestem optymistą. Liczę na wygraną biało-czerwonychMoże 2:0
6D || 5D || EF 17-40mm f/4 L || EF 35mm f/1.4 || EF 50mm f/1.4 || EF 85 mm f/1.8 || EF 135 mm f/2.0 || SPEEDLITE 580 EX II
Jestem optymistą ( niedoinformowany pesymista ) że to będzie jakiś dramat i będzie 3:2 lub może 2:1 ale dla naszych. Tak jakoś mi się wydaje, że powinniśmy wyjść z grupy.