2:1 dla Rosji.
2:1 dla Rosji.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
3:2 tylko jeszcze nie wiem dla kogo![]()
CO ZA LUDZIE !!!
5DII / 5D / S 14 / 24L / 50 1.4 / 24-70 L / 85 1,8
2:0 dla Rosji to megaoptymistyczne z mojej strony. :P Aż sam się sobie dziwię.![]()
ojj Polacy Zaskakują tylko TAK do końca BRAWO
CO ZA LUDZIE !!!
5DII / 5D / S 14 / 24L / 50 1.4 / 24-70 L / 85 1,8
Ja mam tak obraz.
My zagraliśmy na 120% możliwości, Rosjanie na pół gwizdka i w sumie obroniliśmy się. Problem polega na tym, że jak trafimy na gorszą dyspozycję naszych i 100% formy innej drużyny to będzie kicha.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Zły masz obraz. Zdecydowane problemy z AF.
To się zobaczy z Czechami.
Kapitan Wagner
Forma chyba powinna rosnąć aby osiągnąć apogeum na mecz finałowy?
Brawo nasi! Oby tak dalej. Wygrana z Czechami staje się coraz bardziej realna
Ale jestem optymistą![]()
Jakaś puszka, trzy słoiki i lampka
No jak wygramy to awans mamy pewny.
Mnie się tylko podobało jak konferansjer po meczu krzyczał: "Koniec, koniec ...... nie przegraliśmy meczu!!!"![]()
Kapitan Wagner