1:0 dla Naszych a co tam chodź raz mogę być optymistą![]()
1:0 dla Naszych a co tam chodź raz mogę być optymistą![]()
Ja tylko wspomnę „Jeden raz to jakby wcale...” :-D
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
No to ja wytypuje...
1:1 Pierwsza połowa
3:1 dla Grecji na koniec
...teraz pytanie, czy trenera Franza zwolnią już dzisiaj, czy jeszcze poczekają???
Zepsuty Canon 500D + Grip czekający na upgrade | C17-55 2.8 IS, C75-300 USM, C50mm 1,8 | Nissin Di622 Mark II, 2x YN460 + Phottix Aster | Benro A1980F + B-00+PU-40 M8 | Garść filtrów kolorowych dla Cokin P |
Więcej optymizmu Panowie. Oczywiście że wygramy 3-1![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
rowerek bym sobie od brachola pozyczylto zawsze, wszedzie dojedzie...
swoja droga... wlasnie ogladam program przed meczem w holenderskiej telewizji. Leo Benhauer opowiada o Polsce i szmaciance, m.in. o slowanskiej fantazjii typuje remis.
i pikne zdjecia pokazuja z PL. za diabla nie wiem jak to zrobili, bo to Warsiawka, wiec trzeba bylo bardzo ostro rzezbic, zeby cos ladnego pokazac![]()
Gdyby nie remis to byśmy wygrali...
No i niestety zaczynam mieć rację![]()